viktorka_od splavu ano, to mi taky trochu šlo na mysl, ale nechtěla jsou to tu zbytečně vyhrocovat nějaký patosem dob minulých...
... "máš-li dlouhý vlas, nechoď mezi nás" mi přišlo na mysl hned.
viktorka_od splavu ano, to mi taky trochu šlo na mysl, ale nechtěla jsou to tu zbytečně vyhrocovat nějaký patosem dob minulých...
... "máš-li dlouhý vlas, nechoď mezi nás" mi přišlo na mysl hned.
Janulik03 po ceste ma zoberte, byvam nedaleko! A domacou myjavskou nikdy nepohrdnem ![]()
Mrakoplas co beries pre nas ? ![]()
Janulik03 akurat nad tym rozmyslam, ze ja nie som ziadny prinos! Jedine, ze vam svoje deti nabalim a potom ostanem kludne aj doma, to bude dovolenka snov ![]()
Mrakoplas
nechces ich pribalit Jiná Realita ? Aby nebola sama ![]()
Mrakoplas
nechces ich pribalit Jiná Realita ? Aby nebola sama
To není jen tak, takhle přibalit děti, to by se napřed muselo rozhodnout, jestli jí budou říkat "paní Jiná Realito", nebo "teto".
Isca teto se neziikaaa ![]()
Janulik03 haha otocila by to hned za nasim mestom ![]()
Isca jedno este nerozprava a to druhe tiez radsej vresti ako hovori, takze dilema vyriesena![]()
Mrakoplas adpon by jej nepapulovali ![]()
jezis, já byla před par lety na visacich a bylo to strasne boží, myslím, ze minimálně jednu píseň by si i taková barbucha s chuti zazpívala a zahrozila!
Na visáčích jsem byla, když ty jsi ještě tahala kačera, brouku ![]()
Ale nikdy v životě jsem nehrozila, to zas pozor! My na podobný kulturní počinky chodili spíš z ideologickejch důvodů... teda já určitě, stržena davem a partou kamarádíčků z mokrý čtvrti
Hele, já jsem pamětník - myslim že tady málokdo jinej zažil tajný bytový koncerty Hutky a Třešňáka například, a podobný akce...
https://www.idnes.cz/praha/zpravy/karluv-most-zmizelo-graffiti.A190728_180602_praha-zpravy_zaz
Nekdo nevedel, ze to nejde, nebo prselo. Jako to me fakt pobavilo a docela i komentare...
Ja chapu, ze se bude resit neodborny zasah, ale myslim, ze to je to nejmensi vzhledem k turismu a vubec
Candance diskuse je lepší než článek..!![]()
Pavlena jj, prosime dobrovolnika nebo skupinu dobrovolniku, aby dostaveli D1
Já razím na koncert Znouzectnost, rozpomenout se po mnoha letech na své punkové kořeny. Snad u toho nebudu vypadat tupě omezeně, budu se snažit
Jaký to bylo (jestli už to bylo)? Mně Znouze přišla poslední roky úplně marná, jak když je to nebaví. Když to srovnám s Visáčema, který řáděj furt jak bodnutý včelou...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.