Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 26. července 2019 12:31

zelene.oko píšu, že mi připadají stejní napohled. Dlouhé vlasy, džíny, maskace, pivo, určitá obhroublost. Současně píšu, že je to jen můj nezasveceny pohled zvenčí a z toho vyplývající pocit. Politické názory metalových příznivců neznám.

Chápu, že napsané někdy může vyznit jinak, než myšlene. 

Ounz kdybych zapomněla, vím, že ty jsi vždy připravena to vysvetlit.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 26. července 2019 12:34
Offline zelene.oko
649 příspěvků moje polička 26. července 2019 12:40

Dadoo No a jestliže je to nezasvěcený pohled a něco ti nějak "připadá" bez větší znalosti věci, pak je dobrý si buď dát pozor na strukturu svých myšlenek v psaném textu a nebo by bylo fajn se zbavit kategorických prohlášení typu "tupá omezenost". Autor takových myšlenek by pak mohl vypadat jako hlupák, to je hned

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 26. července 2019 13:40

zelene.oko jako když si nastuduji kapelu Ortel, budou mi pak jeho fanoušci připadat jako intelektuální vykvět? Děkuji, mně stačí, co jsem viděla. Svou neznalost a nezájem o tuto oblast si raději ponechám i nadále. 

Offline viktorka_od splavu
48924 příspěvků moje polička 26. července 2019 14:01

Dadoo myslim ze by uplne stacilo, kdybys neurazela fanousky celyho hudebniho stylu

Offline Pinot Noir
29400 příspěvků moje polička 26. července 2019 14:05

Hm, nazvat skupinu lidí, o které nevím vůbec nic, tupými omezenci, a ještě se kasat neznalostí a nezájmem, to chce teda náturu!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. července 2019 14:11
Reakce na Ounz:

Dadoo hele přečti si to sama po sobě co píšeš, než tu začneš rozdávat blahosklonný mrkací smajly..

yup

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. července 2019 14:14

Dadoo znam fanouska odnoze metalu, ktery mi pripomina srazku lokomotivy s letadlem a to v plne rychlosti. A je to kluk (a nevypada zle) stojici za uzasnym fine dining projektem. Nepekne se tady usvedcujes. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. července 2019 14:15

Ale v jednom ma Dadoo pravdu, ta tupa omezenost je tady zcela evidentni :D 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 26. července 2019 14:28

viktorka_od splavu

Jo, takhle to vypadá fakt blbě, ale stejně blbě bude vypadat teď me vysvětlování, že jsem to myslela ponekud jinak. To nebylo nic proti metalistum, nikdo jiný mě jen  pro vizuální pripodobneni stylu zabavy nenapadl. 

Reakce byla na fanoušky Ortelu z předchozího videa. Ta tupost byla jen na ně. A tady si za ti stojím. 

Proti metalu nic nemám, jakkoli mu nerozumím.

Nevim.. Bude to takhle stačit? 

Offline zelene.oko
649 příspěvků moje polička 26. července 2019 14:43
Reakce na Dadoo:

zelene.oko jako když si nastuduji kapelu Ortel, budou mi pak jeho fanoušci připadat jako intelektuální vykvět? Děkuji, mně stačí, co jsem viděla. Svou neznalost a nezájem o tuto oblast si raději ponechám i nadále. 

​Ne. Pokud si nastuduješ něco o metalu a ještě lépe, když poznáš nějaké metalisty, pak nebudeš dělat tyhle rychlé, povrchní a hloupé soudy a nebudeš je házet do jednoho pytle s fanoušky Ortelu.

"To nebylo nic proti metalistum, nikdo jiný mě jen pro vizuální pripodobneni stylu zabavy nenapadl. " - to bylo proti metalistům a nelze to teď hrát na to, že to bylo myšleno jinak. Výrok "vizuální připodobnění stylu zábavy" je nesmysl.

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 26. července 2019 16:26

Dadoo Ne. Protoze jsi fakt napsala, ze na ostatni metalove kapely chodi uplne stejne sorta lidi jako na Ortel, a ze ta "tupa omezenost je zcela evidentni". 

Vzhledem k tomu, ze metal posloucham, a ze na metalove koncerty chodim na obou kontinentech, ti teda pekne dekuju za laskave hodnoceni

Online barbucha blogger
35180 příspěvků moje polička 26. července 2019 16:35

zelene.oko 

No já ti nevim, jestli se zrovna fanoušci Kabátů rekrutujou z distingovanejch intelektuálů...

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 26. července 2019 16:36

barbucha tovižejo, všecko sou to idioti

Online barbucha blogger
35180 příspěvků moje polička 26. července 2019 16:38

Ounz 

No když to říkáš.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 26. července 2019 16:39

barbucha no neřikam. Já zrovna Kabát neposloucham, ale ta dodooina reakce byla prostě blbá a nevhodná. Ta moje reakce teď na tebe taky nepřiměřená, promiň

Offline dzizisketa
8795 příspěvků moje polička 26. července 2019 16:42

Já jsem teda byla na koncertu Kabátů. LP 2004 teda už, ale byla.

Online barbucha blogger
35180 příspěvků moje polička 26. července 2019 16:47

Ounz 

V pohodě Já jen že se tady jmenovali zrovna Kabáti - který nesnášim a co jsem tak potkala jejich fanoušky, tak si nemyslim, že by se jejich cílová skupina rekrutovala z nějakejch gigantů ducha (vzhled i projev tomu pak v 99% odpovídá).

Jiný skupiny nekomentuju, páč to neposlouchám, spíš se tomu hledím vyhnout, ale proti gustu atd. atd.

Offline zelene.oko
649 příspěvků moje polička 26. července 2019 17:11
Reakce na barbucha:

zelene.oko 

No já ti nevim, jestli se zrovna fanoušci Kabátů rekrutujou z distingovanejch intelektuálů...

​Ale ta debata není o tom, kteří fanoušci jsou větší intelektuálové. Ta debata je o tom, za jakou myšlenkou ti lidi na jaký koncert jdou. A to nelze házet do jednoho pytle a šmahem odsoudit. Navíc Dadoo to pak napojila na vzhled těch lidí a to mi už přijde úplně mimo.

Offline luciole
1207 příspěvků moje polička 26. července 2019 17:16

Bych teda Kabáty ani neoznačila jako metalovou kapelu, spíš takovej hospodskej rock...

Jinak opravdovej metal .