Potrefenáhusa a jak prchá od toho cizího auta :D
Čo vás dnes rozosmialo?
Potrefenáhusa to tankování![]()
paktofonika Takový jedny z hedvábného saténu, zkusím se v nich sem vyfotit. Těm by ten zadek vyloženě slušel :-),
999 Haha, no si predstav, že si niekde na večierku a vypadne ti spod šiat zadok ![]()
Na fotku sa teším :)
paktofonika Já už je sem chtěla dát, ale zezadu se blbě fotí. Zepředu prý obyčejné :-).
Kam mam ten zadek poslat? Predstava, ze si ho nekdo umele zvetsuje, je pro mne nepochopitelna. ![]()
continuity si teda myslim, ze vzdycky je lepsi velkej zadek nez placatej. Ani nevim jestli je to nejak da vycvicit.
no placatý zadek je fakt děs...
Nejhorši je placatej zadek + rajtkový stehna, častej jev
No ale zadky sme si tu ještě neměřily?
Nejhorši je placatej zadek + rajtkový stehna, častej jev
To mám já. Žít se s tím dá, dokonce se i vdát ;)
Mutziputzi nejhorší je placatej zadek a velký prsa
Mutziputzi Rajtkovy stehna, co to jee?
Karja fujtajksl tohle

Dnes dopoledne telefonoval strejda at nejezdime ze malujou. Ze mu necekane rano prijel malir, o pul 7 prijel s novym autem, co si odkoupil od pohrebni sluzby a volal ,,Tak kde ses, ja jedu uz dneska,,.
![]()
Mutziputzi ale fuj!! staci, ze se na to kazdej den koukam do zrcadla ![]()
![]()
andulka01 jjto mela moje mama za mlada. Uzka tycka s prsama. Ty dzinecky co nosila jsem neoblikla ani jako podvyzivena pubertacka ![]()
Mutziputzi Ahaa, tak to jo. Hele ja mam vsechno proporcni a pekny dokud je to obleceny, ale jak to svliknu....treba to jednou vsechno vycvicim:-D. Nedavno se svlikla jedna znama a jako musim rict, ze takhle peknou postavu zensky jsem nazivo asi nevidela...a nejhorsi je, ze ona podle me nedela ani zadnej sport, ze to ma normalne jen zdrava strava (ona je ten biotyp), aktivni zivot a fyzicka prace doma.
ice Když je to v kombinaci s vyslovenou štíhlostí, to je ale jiná.
Mám na mysli hlavně takový ty postavy ala zasloužilá mistryně ve vrhu koulí. Velkej vršek, nulovej zadek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje