Čo vás dnes rozosmialo?
Myrtila mého kolegu zase stresují lidi, kteří chtějí jít v pátek z práce dřív (=dřív než v půl sedmé večer:-)
viktorka_od splavu tonsecza mym konzultanskych let tradovala takova prupovidka.
Clovek potka sefa ve ctyri odpoledne ve vytahu:
- ty uz jdes domu?!
- mno, vzal jsem si pul dne dovolene...
continuity ehm.. mi to nepřipadá vůbec legrační![]()
continuity Trošku, ale já si představuju, jak v čase schůzky + 2 minuty někdo přijde na schůzku s tím, že nestíhá schůzku
dyť to je jak V sobotu večer, v neděli ráno. ![]()
A tuhle jsem v ordinaci zaslechla "jo, tak mě tam napište v těch půl jedenáctý v pátek, abych se už nemusel vracet do práce". Páteček... předpokládám, že ráno do tý práce nešel, když jde přeci hnedka v půl jedenáctý k doktorovi. ![]()
continuity Nojo...já mám podobný exemplář doma, tak mě potěšilo, že se takový věci dějou i někomu jinému ![]()
Například se máme někde sejít, já dorazím, on nikde, tak mu volám a on: jé, já jsem na tebe zapomněl...
když se to stalo víckrát, navykla jsem si volat předem, abych ho upozornila, že je čas vypnout počítač a odejít.
continuity Trošku, ale já si představuju, jak v čase schůzky + 2 minuty někdo přijde na schůzku s tím, že nestíhá schůzku
jako to mi zas nepřipadá vůbec směšný, se mi stává, že prostě přijdou důležitější věci k vyřešení, tak samozřejmě je slušnost se omluvit, ale pak holt nastupují priority
viktorka_od splavu no nevim, já bych tam teda nelezla, ale asi spíš zavolala - ten přesun v prostoru přece taky sežere nějakej čas, když už jsem v tom presu... ![]()
RoSa zas v presu lidi kolikrát dělají nelogický věci![]()
Jako je tam par vtipku ciste pro insidery, ale jedu to uz potreti, snad vas to pobavi alespon jak ten post o te zrusene schuzce.
https://www.captiongenerator.com/1501862/Hitler-se-dozvedel-o-problemu-OK-TVO
jako to mi zas nepřipadá vůbec směšný, se mi stává, že prostě přijdou důležitější věci k vyřešení, tak samozřejmě je slušnost se omluvit, ale pak holt nastupují priority
hele ale tohle je akceptovatelne jen v pripade nejakeho interniho meetingu, jinak ne, ti lidi proste prisli na jednani a nelze rict sorry ja nemuzu... nevim z jakeho jsi pracovniho prostedi, ale toto se proste nedela, ostatnim jsou tve priotity jedno...
continuity to je vtip i z mych mladych korporatnich let (pul den dovolene) :)
continuity Podle toho, co pises, jsem v uplne jiném oboru, ale evidentne toto se vyskytuje vsude :-D Jinak jsem tu teda moc spokojena, ale na te komunikaci s kolegou budem muset zapracovat :-) (dneska jsem z nej vytahla termin pristi schuzky, tak jsem dvojnasob spokojena :-D)

A pokud se neotravili... ![]()
Na potize se zlucnikem algifen?
dnes jsem zrovna cetla, ze modraky by mely byt prerazeny do kategorii mejedlych hub kvuli tomu, ze dokazi dost efektivne kumulovat arzen.
Ja houby miluji, ale sranda to s nima neni.
continuity je a my mame letos nasuseno asi 15 zavarovacek hub, vetsinou pravaci a kovari, ale nejaky modrak by se taky nasel...
rasaNori to bych asi neresila, pokud je to v smesi, tak se to naredi. Doted jsme to taky jedli a kdyz mi mama letos donese, nevyhodim je ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje