andulka01 no mne se to nelibi ani u hubenych. Proste prsa na spejli.
Čo vás dnes rozosmialo?
Mrakoplas hele asi se nemusite hlasit kdo jste co, kazdej je nejakej ![]()
nejhorší je placatej/neexistující zadek na chlapovi. to i z fešáka udělá nefešáka.....
ice v pohode, ja by som si tiez radšej vybrala iny typ postavy ![]()
martek01 to som si nejako nikdy nevsimla. Ale mala som raz kolegu, mlady chalan, co mal zadok obrovsky. To som na chlapovi nikdy nevidela, vacsinou maju väčšie zadky zeny.
martek01 Nene, horší je chlap mravenec.
Mutziputzi to mám já
a od tý doby, co mi fyzio řekla, že je to špatně zakloubenejma kyčlema, který se to tělo snaží nějak zpevnit tim, co má po ruce, mě to přestalo srát a začala jsem se bát o ty kyčle
Mutziputzi Ahaa, tak to jo. Hele ja mam vsechno proporcni a pekny dokud je to obleceny, ale jak to svliknu....treba to jednou vsechno vycvicim:-D. Nedavno se svlikla jedna znama a jako musim rict, ze takhle peknou postavu zensky jsem nazivo asi nevidela...a nejhorsi je, ze ona podle me nedela ani zadnej sport, ze to ma normalne jen zdrava strava (ona je ten biotyp), aktivni zivot a fyzicka prace doma.
Tohle má kolegyně. 56 let. Necvičí a žere. 170/58 a ještě navíc není ani povislá, ani vráskatá, je souměrná, nemá celulitidu. Ale jinak je fajn a milá ![]()
Sweet Potato souhlas, chlap s velkým zadkem je hroznej, to raděj ten plochej.
martek01 stes PotrefenáhusaTo teda snad radši chlapa s většim zadkem než žádnym. Tyjo, jdu očíhnout kolegy a udělat si obrázek :-) ale tady jsou vesněs teda fakt pěkný lidi (teda tady na patře - ne v IT
)
andulka01 já jsem se teda nevyjadřovala, ale chlapi s tlustým zadkem vypadaj jak ženský (velkej, když to neni sádlo, neva)
Renusatko predam ti lacnejsie , vlastne darujem
myslim zadok ak ti kusok chyba
Potrefenáhusa Je promiň, jsem tě zahrnula omylem. Tak to si rozumíme, velkej, když to neni sádlo, neva :-)
Janulik03 tys to opravila!!!
Potrefenáhusa uz som to opravila ale teda ze som po tej muske vo vine az taka ![]()
Potrefenáhusa Přesně. A taky jakoby retardovaně, nevím, jak to korektně napsat, taková divná oplácanost.
Renusatko predam ti lacnejsie , vlastne darujem
myslim zadok ak ti kusok chyba
No já bych kus brala, páč jsem přesně ten typ velký prsa a bez zadku, ale tuk neberu
. Raději to ale vycvičím, kalhotky ani cizí zadek nechci
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje