A Bureš letí jak? Nebo doplachtí jak Greta? V následování trendů je přece docela dobrej...
No a že neletěj všichni spolu je v naprostým pořádku - představ si, kdyby to letadlo se všema najednou spadlo. Co bysme si tady počali?! ![]()
A Bureš letí jak? Nebo doplachtí jak Greta? V následování trendů je přece docela dobrej...
No a že neletěj všichni spolu je v naprostým pořádku - představ si, kdyby to letadlo se všema najednou spadlo. Co bysme si tady počali?! ![]()
barbucha Tak riziko se musí diverzifikovat, ale stejně spolu podle mě kucí nemluví. Už jsem to někde psala, to že si Miloš vyvztekal místo Pocheho Petříčka a místo Šmardy Zaorálka, za to já mu děkuju, podle mě to úplně nechtěl![]()
Hele to když seš až takovej náfuka, že si neumíš ani představit že by ti někdo moh odporovat... Ale samozřejmě, to nepěkné prozření mě baví! ![]()
stes je dobrá že se tomu sama zasmála...a teda ta její postava mě až se*e!
Mutziputzi no tu má teda fakt krásnou
Česká televize!
Na jedničce pořad k 75.narozeninám - ovšem Vladimíra Menšíka.
Na dvojce Zeman - nekrolog politika...
![]()

hele, Komínek! a celostátně, na novinkách ![]()
Bezvládná těla, kolem suť. Strážníky v Přerově volali k domnělým mrtvolám na chodníku
Komínek je talent
Dneska me pobavil clovek, ktereho neznam, ale nejakym zpusobem jsem se ho dotkla, takze si na me sehnal cislo a chtel me skolit ze slusnosti... a sam nebyl schopen ani pozdravit a predstavit se.![]()
Mě pobavili dva Italové, co mi sedí za dveřmi a učí se češtinu. Jejich výslovnost ř a celý ten výklad v italštině prokládaný českými slovy zní moc mile ![]()
RoSa Boha jeho, pijte s rozumem!! ![]()
RoSa ctu se zpozdenim, jake poklady se daji najit na novinkach! ![]()
No to bude něco!![]()

Sweet Potato
tten Soukup je fakt naprosto neuvěřitelný! ![]()
Sweet Potato jenom to číst mi způsobuje skoro fyzickou bolest
Dadoo Netflix i HBO krachuje, autoři Jistě, pane ministře páchají hromadné sebevraždy, Monty Pythoni prosí o roli v komparsu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.