Sweet Potato a to neni všechno!
on je hrozně všestrannej: ještě prodává auta z dobré ruky a doplňky stravy! ![]()
Sweet Potato a to neni všechno!
on je hrozně všestrannej: ještě prodává auta z dobré ruky a doplňky stravy! ![]()
Dadoo Netflix i HBO krachuje, autoři Jistě, pane ministře páchají hromadné sebevraždy, Monty Pythoni prosí o roli v komparsu
![]()
RoSa vcera tam davali nejaky western s Clintem, co jsem nikdy nevidela, docela to bylo i vtipne, tak jsem si rekla, ze se kouknu u pleteni. no ne. vydrzela jsme 1,5 reklamniho bloku a pak jsem si to prepla zpetne jinam. ale vim vsechno!
on je hrozně všestrannej: ještě prodává auta z dobré ruky a doplňky stravy!
Hotovej Leonardo![]()
Plány na perpetuum mobile už má určitě v šuplíku.
Sweet Potato Typografii si řeší taky nejspíš sám... voko mi to málem utrhlo, toto ![]()
Premiér Jaromíra Soukupa?
dzizisketa já jsem včera přepínala televizi a jednak nám docházej baterky v DO a jednak je před televizí asi před tim čidlem nějaká kytka, takže se to zašprajclo na Soukupovi.....ježiš, to snad ani neni prdel jak moc strašný to je, von tam vyprávěl vtipy a tak...
Potrefenáhusa Tlapkám moc. Aby k těmto zdraví ohrožujícím událostem nedocházelo, muž všechny Barrandovské kanály odinstaloval.
Potrefenáhusa souhlasím, taky to nesnesu. Nesnáším ani tu reklamu na jeho eshop.
Potrefenáhusa Já když jsem u našich jednou za čas a přepínám programy, tak si říkám, zkusím se na to teda podívat, jak je to hrozný a za dvě vteřiny už zas rychle přepínám pryč, protože to se fakt nedá. A taky úpím, když se to rychle nepřepne, takže úplně chápu.
Potrefenáhusa Tlapkám moc. Aby k těmto zdraví ohrožujícím událostem nedocházelo, muž všechny Barrandovské kanály odinstaloval.
Soukup je strasny sebestredny blb,ale na barandov krimi ted sleduju zakon a poradek.![]()
Jsou chvile kdy mi televize vazne chybi:D
Zarinya Sakryš, na to jsem koukávala dost ráda. Že je nějaký B.krimi jsem doteď nevěděla. ![]()
Sweet Potato no a neni tam Soukup![]()
Zarinya Přísaháš, že tam neni žádný Komisař Soukup?! Ani To je vražda, napsal Soukup? Ani Kriminálka Las Soukup?
Sweet Potato
ne jen sponzor poradu...auto z dobre ruky a doplnky stravy.....ale bez fotky.![]()
Zarinya kdyz ja jsem slaba na nervy a nedavam ani ty reklamy.
Minule jsem prepla western, ktery jsem chtela videt.
Zarinya Jestli to zapnu a tam bude Soukup pátrá, radí, informuje, tak si tě najdu!
continuity ja si u toho ctu parfu a ignoruju to....lepsi nez modrej kod nebo ordinace.![]()
ja se stejne moc na tv nesoustredim,mam to spis jak kulisu.
Sweet Potato tak ja vim,ze on dokaze vsecko,ale tady zatim jeste se drzi dal.![]()
a ted je nejakej zakon a poradek spojene kralovstvi.....sem jeste nevidela.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.