Prý to původně myslel jen jako vtip, ale dnes opravdu odeslal:

Prý to původně myslel jen jako vtip, ale dnes opravdu odeslal:

Zarinya ja bych normalne vstala a sla, ale casto u tv pletu, tudiz nemuzu hbite prepinat nebo utect a zjistila jsem, ze to nedokazu ani efektivne odfiltrovat.
Dneska jsem jela za autem s napisem Myč Okenen a telefonnim cislem, skoda, ze nemam fotku, Myče bych si klidne objednala domu na uklid ![]()
Myrtila Chvilku mi to trvalo![]()
Dobrej Stehlík.
Zarinya Přísaháš, že tam neni žádný Komisař Soukup?! Ani To je vražda, napsal Soukup? Ani Kriminálka Las Soukup?
![]()
![]()
![]()
já mám s tímhle potíž, že to obvykle považuju za parodii do té doby, než mě někdo dostatečně přesvědčivě vyvede z omylu
Stehlík je třída![]()
Sweet Potato ale to je úplně nejvíc skvělý, už se tomu deset minut doma smějeme ![]()
Vyměnili jsme naši prehistorickou televizi za trochu míň historickou a s ní přišly i ty různé Barrandovy krimi, nova 2 a Gold a action. Na tom Barrandově běží zákon a pořádek nějak nonstop, ne? Kdykoliv to zapnu, je tam. A na nova 2 se střídají jen Přátelé a Dva a půl chlapa. Co to je za kanály, tohleto?
PPři posledním opakování přátel jsem si to schválně poznamenala - první díl první řady 9. srpna a poslední díl poslední řady 25. září.
Sweet Potato prej mirne absurde (nedavajici smysl)....:-D:-D
Právě jsem strávila velmi vyčerpávající (a velmi vtipnou) půlhodinu, během které jsem se pokoušela zjistit, proč dostal syn skoro poznámku. Výsledek je nepodstatný-cesta byla cíl ![]()
Shrnout by to šlo asi takto: To se tak někdy přihodí, pamatuješ na Puntíkáře, jak měli donést do školy zeleninu a přinesli mák?
Garfie Jé, Puntíkáři![]()
Sweet Potato "píši vám perem s neviditelným ingoustem vašeho syna, dostavte se prosím....Jarmila Vlčková, třídní učitelka". A kdyby to náhodou zmizelo, tak to rodičlm vyřiďte!! ![]()
Premiér Jaromíra Soukupa mě nerozesmál, ale recenze seriálu na Reflexu ano
Ještě k té kultůře...
barbucha haha, třeba :
Jaroslav Soukup je Milošem Zemanem české mediální scény. Vždy když myslíte, že hlouběji to nejde, odkryje Jarda další centimetr. Je to první video na světě, u kterého mě napadlo, jakou asi má uhlíkovou stopu...
A odpad, odpad, odpad... ![]()
Musí to bejt fakt něco strašnýho. Já ho párkrát zaslechla při přepínání - von si mluví všechny reklamy na sebe sám
a ten hlas psychopata mě teda dostal... natož eště koukat na ten ksicht! to snad nemůže nikdo vydržet, ani ty koblihy...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.