To jsem u nás neviděla. Jsou - podle cedulí - zavřený až do odvolání, hotovo dvacet. Některý maj/měly i zásilkovnu.
Čo vás dnes rozosmialo?
k STKuž sa niekde vyjadrovali že sa posunú termíny tým,ktorím to končí teraz
jerry Příjde na to, jak ji použije. ![]()
k STKuž sa niekde vyjadrovali že sa posunú termíny tým,ktorím to končí teraz
Fakt? Na Slovensku nebo i v ČR?
Ginevra na SK..ale oni to po sebe opakuju tak to pride i do ČR podla mna
No, takže nevyřešeno.
U nás funguje zásilkovna vedle v baráku - v rámci prodejny dětských bot. Pochybuju, že může mít otevřeno...
A slovíčkařit, jestli je zakázán prodej NEBO vstup do obchodu, je trapný.
barbucha to neni slovickareni, u skol byl zakazan "vstup zakum do budovy" a u obchodu zas "malobchodni prodej", ja teda doufam ze vladni vynosy jsou psane s nejakym rozmyslem a to co vydaji to taky tak mysli.
barbucha zasilkovna může vydávat balíčky, nesmí prodávat zboží.
No za pár hodin to bude jedno.
barbucha zasilkovna může vydávat balíčky, nesmí prodávat zboží.
To snad ne ![]()
Prokristapána, víc takovejch nesmyslů, a můžem se jít rovnou voběsit. Proč čekat! ![]()
Dneska mě rozesmál syn, prý "to je hrozně super, až budu dospělej a budu třeba učit děti historii a vyprávět jim o koronaviru...a ony se budou hrozně divit, že o tom tolik vím, tak já jim řeknu, to protože jsem to zažil!!!" ![]()
Garfie Tak tohle mě taky rozesmálo :o)
Syn chce být učitel? To je v tom případě odvážný mladý muž!
DruI No nechce, jeho plán je přírodovědec, chce zjistit, proč má kmen palmy tak divný tvar
, tohle byla asi okamžitá inspirace, proto mě to tak rozesmálo...
Garfie Přírodověda je taky fajn :o)
Mulen jsou i carodejove?
syn nechce chodit do skolky. Od zacatku roku chripka, strevni chripka, nestovice a pak skolku zavreli. Doma si to pochvaluje a rika, ze do skolky uz nepujde.
Garfie Syn je výbornej :-). Mně v podobném duchu včera říkal manžel: stejně jsme toho zažili, viď? Komunismus, revoluci, rozdělení státu, povodně, prohibici, teď tu karanténu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje