stes Já je naopak vídám víc než obvykle. Ale jsem asi špatný vzorek.
Čo vás dnes rozosmialo?
Manžel ![]()
Právě koordinuje práci týmu při konferenčním hovoru, vysvětluje, vysvětluje, a najednou slyším: promiňte, já odsud musím vyhodit kočku ![]()
Mohučanka Můj muž teda pracuje mnohdy i s kočkou.![]()
Estara pokud spí, tak to jde, ale zřejmě vyžadovaly nějakou nemalou dávku drbání, to pak chodí po klávesnici, žďuchají čelíčkem a prostě otravujou
#tensvetrsinesvlikej
Zasedá vnitro:

Kdo tady tipoval, že Alza vyprodá počítače a monitory kvůli home officům? Tak přátelé nikoli, Alza vyprodala šicí stroje!!
(zdroj: Čtk)
U nás už je to zlé.
Sambo vzal Amy na ruky a robil jej exkurziu po kuchynskej linke. I chladničku jej ukázal ![]()
![]()
paktofonika :-D
paktofonika my dneska měřili Trnce teplotu.....ona je asi chudinka jenom vysílená, jak jsme furt doma, na procházce obživla
Potrefenáhusa Nemá chvíľu kľudu chudinka :D To A&S sú nadšením bez seba ako sa pri nich striedame.
Snáď je to fakt len únava z vašej prítomnosti.![]()

Mrakoplas Tomu jsem se přesně před chvíli smála, akorat ten vpravo a vlevo vypadaj, ze si ty rousky ve zmatku vyměnili a ten prostřední mi napadne připomíná papírový ubrousky na svačinu, co maj u nás v coopu
Potrefenáhusa no a este ma ta zelena tvar takej tej ocnej masky z lietadla, tak to vyzera, ze si ju len posunul nizsie :). Ale toho macika by som chcela vediet pribeh, ktory za tym je :)
Garfie A v galantériích prý dochází tkalouny a gumičky.
V Anglii prituhuje..
Mrakoplas Potrefenáhusa
to jsou drsni typci
Budu muset provést inspekci spotřeby.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články