viktorka_od splavu No právě![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
viktorka_od splavu A už se teda ví, že po prodělání získá tělo imunitu? Protože to jsem doteď nikde nenašla potvrzené. Jen ty případy, kdy se to "vrátilo", ale nejspíš to bylo tím, že ten člověk nebyl na covid testován s negativním výsledkem.
Myslím, že jsem někde slyšela, ze se imunita nezíská. Jako u jiné chřipky. Jedině očkování.
viktorka_od splavu automatické to není, nicméně, pokud se to nestane, jsme v pěkném pytli vsichni, protože tohle jen tak nezmizí. scénář, že virus vytlačíme uz myslim vůbec není ve hře. I u toho SARSU porad existují na planetě ohniska.
Ale řekla bych, že ta imunita alespoň krátkodobá není nereálná.
Ginevra na chřipku normálně imunitu ziskas, problém jsou mutace, další kmen ten imunitní system zas nepozná.
continuity Ginevra a tohle rozhodne nemutuje ak snadno jako chripka. tudiz nadeje by tu byla
viktorka_od splavu jsme v teda hodně blbém vlákně, ale prosím, myslím, že jsem zahlédla někde článek, jak to celé vzniklo a není v mých silách ho dohledat, nevíte kde o tom psali?
Sefova nasi skolky si na ig dala dobre rady jak se nakaze vyhnout, ze ona sama ma zarezervovano mnoho casu na itesco, a mame to tak pry udelat vsichni a nelezt do kramu
tak uz chapu proc je prvni volny termín az nekdy z kraje dubna...
rasaNori u nas neni jediny volny termin v celem 3 tydennim planu, ktery tam ukazuji
a rodicum, kteri ziji v Praze, jsem objednala na prvni termin 2.4.
Já mám na rohlíku i pořadník na zahájení nákupu ![]()
Hele, zas není konec světa, ještě minulý týden všichni nakupovali v Globusu. Rychlý průlet samoskou určitě na 100% neznamená bídnou smrt na ventilátoru.
continuity Asi tak. Si spíš říkám, co ti chudáci, co jsou v plné karanténě a fakt by neměli vylézat ven a spoléhali na to, že si nakoupí přes internet.
Tak zase něco veselejšího :-)

pro ty starý / starší lidi zvlášť na vesnici nebo maloměstě to nesdružování se musí bejt těžký. my se vykecáme po internetech, kde se vykecá Kropáčková?
No na ventilátoru taky bude muset přestat kvákat.
moora tak. moji rodice treba kvakaji s vnoucatama pres messenger, kdyby misto toho ofrnovani s tim kazdy pomohl svym rodicum, mela by i kropackova zabavu
Garfie
genialni!
Garfie Dite dom!!
![]()
Garfie já si poříd říkám, jaké "dítě dom", když bylo hlášení speciálně pro starší občanky před obchůdkem. Už to chápu. Dialekt. ![]()
Garfie ja bych rekla, ze to domaci siti rousek se tak ujalo i proto, ze to znamena nejakou cinnost. Clovek ma pocit, ze jako taky bojuje ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články