nemyslim si, podle me momentka, nahodou stoji pred toaletakem. Never vsemu na tech internetech ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Dadoo vratit se nechce, ale pry je to ted s praci bida, tak budou doma a zit z uspor. bojim se moc:-(
Garfie zrovna pred par dny jsem je mela a jeste mam doma baleni pancetty, nechapu, jak tam muze tak super vec zustat :)
Dadoo Dobrovolnictví je hezké. Ale jinak ze sebe dělá přenašeče a rizikovou osobu pro ostatní. To tomu moc nepomůže.
notna Co to je proboha za sdělení?![]()
Mutziputzi Sdělení žádné, můj názor, že se vědomě nechránit je trochu kontraproduktivní pomoc.
notna Tak Británie tuhle strategii obecně zvolila, vědomě nechránit já teda chápu tak že není čím pořádně, tak mi nic jinýho nezbejvá, nikoli že svévolně a iracionálně jako zřejmě ty.
Mutziputzi "kašle na to" nevnímám jako není čím se chránit. Pokud to někdo tak chápe, je to možný.
notna ale v UK je to asi vážně jedno, oni tam rozhodli šíření nijak nebránit, s tím dcera Dadoo těžko co udělá
Mutziputzi přesně tak. Není čím.
Smířila se s tím, že se nemůže nenakazit. V současném stavu věci.
Jako dobrovolník se nabídla NHS, ale zjistila, že neprojde kvůli astmatu.
Jinak se chová zodpovědně, Bo není blbá. Je ale pragmatik.
""kašle na to" je můj, citové zbarvený zoufalý výkřik strachjici se matky. ![]()
Ok, není to nařízené, tak proč by člověk měl použít vlastní hlavu a zodpovědnost a nesnažil se šířít to trochu míň.
A chovat se zodpovědně si teda představuji jinak, když mám astma, kouřím a vystavím se většímu riziku chytit respiriační chorobu, čímž je větší šance na komplikace.
Jinak samozřejmě vím o strategii kolektivní imunity v Británii. Ale tomu neodporuje vlastní ochrana a nepřispívat vědomě k šíření.
viktorka_od splavu Já tady nepíšu o přístupu Británie. To mi přijde náhodou hodně zajímavý a určitě bude ještě víc po delší době, kdy bude možné srovnávat.
Mi jen udivilo ochota pomáhat, ale zároveň kašlat na svoji ochranu nebo následně na to to vědomě nešířit, když mám respirační potíže. Logicky tomu moc nepomůžu, když mě to sejme a ještě jsem v rizikové skupině.
A to je tak ode mne vše. Napsala jsem jen svůj názor.
notna že je kouření, navíc pro astmatik, totální hloupost, souhlasím. Jinak jsi mimo.
Ona se "nevystavuje", ona v tom žije.
A v tom, v čem žije, se chová odpovědné a s rozumem.
I to "dobrovolnictvi" je v rámci možností. Tj. Např organizace po telefonu apod. A to může dělat i astmatik.
Netřeba hysterie, "někteří " lidé nejsou blbí a dokážou přemýšlet a dle svých možností i pomáhat. ![]()
Dadoo Ano, pokud někdo píše o dobrovolnictví a dá to do souvislosti s kašláním na ochranu, tak z toho je zřejmé, že jde o práci u telefonu. A naznačit hysterii u někoho, kdo vyjádřil na popsanou situraci názor :-)
viktorka_od splavu A už se teda ví, že po prodělání získá tělo imunitu? Protože to jsem doteď nikde nenašla potvrzené. Jen ty případy, kdy se to "vrátilo", ale nejspíš to bylo tím, že ten člověk nebyl na covid testován s negativním výsledkem.
Zu ja o tom nevim, bohuzel. skoro mi pripada ze to vsichni berou "automaticky", ale automaticke to teda neni:-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články