Sla jsem se navecer, jeste za svetla, projit. Na hlavu jsem si uvazala cerny turban, vzala si cernobilou rousku, pletene saty a cernou bundu, normalne jsem si rikala, ze mi to snad i slusi. A jel kolem me kluk na kole, chudak se za mnou furt otacel a pak jsem zahnula uplne mimo silnici k rece a jen jsem perifernim zrakem chudaka videla, jak vjel na chodnik. A najednou se zjevil u te reky! Von jel za mnou!!! Malem jsem umrela hruzou a on slezl z toho kola a ze me nechce rusit. A furt se se mnou chtel bavit, ale ja tohle nejak neumim, tak pak zas radsi odjel. Nevim, co to melo znamenat. Ze by to bylo tema novyma rasama?![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Luna no prostě seš krásná ![]()
EDITH4B V rousce asi jo.![]()
Luna ale houby ![]()
![]()
reklama na autobusové zastávce na Jarově

jerry fuj teda![]()
Luna tak ti to tedy fakt slušelo (to je hezkej příběh :-))
Jakože otěhotněly kvůli nedostatku jiný zábavy v karanténě?
Přesně tak jsem to pochopila
Jiné početí v souvislosti s koronavirem si představit nedovedu.
I když to patří i do jazykového vlákna, protože je to naformulováno zcela blbě (stačilo přehodit slovosled a nebyl by z toho takový dvojsmysl).
To jsem viděla lepší aktuální nápisy: Zavřeno do odvolání vlády.
Tak jen aby to netrvalo dlouho, v každým slova smyslu ![]()
Kostely jsou zavřený, tak jsem apoň doma zapálila svíčku, aby to klaplo![]()
Jestli to pomůže, zapálím dvě!
Hlavně nechoď nikam ke stohu![]()
jerry No fuj, nesoudíme, pomáháme, to jsou ti protipotratoví dementi, ne? Koukám, že si zvládnou přihřát polívčičku fakt v každé situaci ![]()
Jo, jsou. A jak je vidět, dokážou využít cokoliv kdykoliv.
Na té zastávce někdo poznamenal "to by mě zajímalo, jak by ženskou mohl koronavirus nečekaně oplodnit" (poprskala jsem si roušku zevnitř a šla to vyfotit).
Něco pro příznivce Simpsonů
A kde to byly ty chalupy?
Útulné chatičky, necelých 5 mega. Já si vezmu hned dvě ![]()
Satelit v horách![]()
Pobavili mě ve sportisimu, už 14 dnů čekáme na několikatisícovou samozřejmě zaplacenou zásilku, kde jsou různé hry a blbiny na zahradu, ale hlavně žabky a lehké boty pro syna, které fakt nutně potřebujeme, strašně mu vyrostla noha a chudák je úplně uvařený. Tak muž nevydržel a volá tam, jako že chápeme, že toho mají hodně, ale rádi bychom přece jen věděli, jak to vypadá. Paní byla velmi ochotná a brzy prohlásila, že vše v pořádku, zásilka je již dávno připravena, ale bohužel se stále čeká na jednu chybějící položku. Píšťalka za 30,-Kč. Tak jsme jí řekli, že zrovna ji opravdu nepotřebujeme a ať to pošlou, tak snad už brzy...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články