Garfie chtěla jsem ti poslat odkaz na eknihovnu mkp, ale vidím, že tam je jen tenhle skvost :)
Patrala bych v obrázcích na Googlu, je tam dost naskenovanych současných v prevypraveni pro děti. Třeba od Žáčka
Garfie chtěla jsem ti poslat odkaz na eknihovnu mkp, ale vidím, že tam je jen tenhle skvost :)
Patrala bych v obrázcích na Googlu, je tam dost naskenovanych současných v prevypraveni pro děti. Třeba od Žáčka
žluťásek Super, díky moc!
Garfie možná máme i nějaké doma, kouknu a kdyztak nafotím
žluťásek To bys byla hodná, ale oni mají přečíst celou knížku, to by ses ufotila asi :-) Já už rozhodila sítě, doma nic nemáme, jen různé báje a pověsti :-(
Garfie To je boží! To asi chci!![]()
Naše dítě vynalezlo geniální antistresový vynález. Jezdit kolečkovou židlí po bublinkové fólii!
Doporučuju. Fakt blaho.
uvařila jsem roušku ![]()

Mulen dobrou chuť!
Mulen
(sorry)
EDITH4B Dík. Byla měkoučká, jen se rozpadala ![]()
Mulen
lehce pikantní?:-))
Mulen
kdyz se nestalo nic horšího.
Mulen Tak tam už žádnej koronavirus nezůstal ![]()
Mulen Nene ![]()
Sweet Potato Je to super, vřele doporučuju!
Se smějete
, bohužel se mi to nestalo poprvé. Klobása ale smrdí daleko víc jak rouška ![]()
no ale to nebude zitra k obedu rouskovy vyvar!
Gatita mám jich ještě hafo
. Ale musím u toho asi stát, jak odejdu vedle, vymaže se mi to z paměti.
Mulen ja spalim kazdou chvili neco....
A co hur: dnes jdu kolem zahonu a hele, nejakej plevel. Tak jsem to cely vyskubala a pak mi doslo, ze to byly bylinky
. Uplne jsem zapomnela, ze jsem si je tam dala...
Gatita v tom se dost poznávám ![]()
EDITH4B no ještě pár minut a už by teda vzplála ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.