Čo vás dnes rozosmialo?
Máš to nějaké rozvařené, co budeš servírovat za přílohu?![]()
Hlavně jestli vydržel hrnec - toho by byla větší škoda.
jerry
Hrnec je na dně trochu černej. To když muž zehříval zkrystalovanej med... Ten lepkavej povlak byl po celé kuchyni!
Mulen ja jsem vcera spalila 2x večeři, ale jses lepsi!
Mulen jestli vy byste nemeli prejit na studenou kuchyni![]()
Já si na roušky raději nastavuju minutku na troubě. Taky jsem zapomínala, i když ne takhle dokonale.
Ty bajky jsou super, to by se mi líbilo
akorát bych radši knihu! Ve čtečce zrovna tahleta čeština tak nějak neni to pravý, dyk to úplně šustí starým papírem...
Jak se to přesně jmenuje, prosimtě? A rok vydání? Že bych se poohlídla po antikvariátech...
Sweet Potato Děkuju moc, jsi zlatá, už jsem jí stáhla Ezopa v převyprávění Jiřího Žáčka.
barbucha No je to ve čtečce divný! Ale už jsem je přečetla skoro celý
Jsou to normálně Ezopovy bajky, nemůžu tam najít žádné vydání, ale stáhla jsem to v nějaké knihovně, v té elektropodobě to nemá ani titulní stranu, ani tiráž, nic. Ale píšou že je to "Ezop vydaný u Ogilbyho, Londýn 1665". Když tak ti to můžu poslat aspoň v té elektronické podobě, mám to jako epub nebo mobi.
To bys byla hodná, pošlu ti adresu v sz!
Našla jsem zatím vydání Odeonu, podle verze z roku 1815 (Václav Rodomil Kramerius), to by možná mohlo být ono... ale nechce se mi to teď objednávat anžto poštovný je dražší než kniha sama ![]()
Dík za tip, už jsem si v MK takhle stáhla Čapka, Němcovou... teď mi nešlo ani tak o ty bajky, jako spíš jazyk ![]()
barbucha to je právě taky staré vydání, z r. 1875
Aha, tak to je jiná - kleknu na to! ![]()
No máme to v rodině, babičce zase onehdy vybuchla vajíčka , jak jsem se dnes dozvěděla
. O studené kuchyni snad budu uvažovat, minutku totiž zapomínám pouštět!
Mulen když zapínám sporák nebo troubu, musím to zrovna i načasovat na vypnutí nebo aspoň upozornění po nějaké době, jinak bych to vařila navěky/do požáru taky:D
viktorka_od splavu já hlavně neustále zapomínám troubu vypínat, když z ní něco vyndám, ona totiž nesvítí
Potrefenáhusa no u nás naštěstí svítí. Jinak bych propálila celý majetek na elektrice.
Já teda s oblibou vařím mokka konvičky. Už mám na svědomí dvě a to jsem nad jednou seděla. ![]()
viktorka_od splavu to si budu muset nějak zažít, jinak jednou vyhoříme...
Potrefenáhusa jo to dělám taky, i přes to svícení bohužel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články