Sweet Potato ..malá Branbůrka Jabůrková ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Sweet Potato a jeste ho mas schovany?
Sweet Potato tváříš se dost urputně tedy :-)
Taková blbost, ale celkem jsem se pobavila, jak se týpek vsadil a půl roku jedl bramborovej guláš :)
moonlight To mi prijde tak hloupy! Ale samozrejme jsem si to musela najit a precist:-D. Takze minimalne tema chytlavy no!
Karja Jako je to blbost, to uznávám, četla jsem to, protože jsem na to nechtěně klikla, ale překvapivě jsem se pobavila, týpek mi přišel vtipnej.
moonlight Zrovna jsem to přečetla a nwsu to sem, a koukám, žes mne předběhla. Pobavil mne.
Pískovec nehoří.![]()
Sweet Potato :) trošku bizarní počin

RoSa super![]()
Jak moc vážně to myslel autor, nevím. Asi moc ne, když koukám na pštrosokrajku. Ale měkýše a tvrdýše jdu rozhodně šířit! A přechrousta taky, i když nevím, co to je.![]()

Sweet Potato breberka ![]()
Sweet Potato prechroust se povedl, ale reset není rozbeznik.![]()
Akorát nevím proč řeší archaické vyrazivo jako je disketa, moje děti už neví, co to je. A moje pramatka taky. To byla technologie pro jednu generaci.
continuity Ale vtipny je, ze ikona "ulozit" je furt disketa. Co si ty nebohy decka predstavujou, ze to jako predstavuje.. ![]()
Pavlena moje mama je presvedcena, ze je to radio...![]()
Pavlena No, mám to od dcery, takže nezaručuju, že to není fór, neb urban legend, ale prý se jeden z jejích spolužáků podivoval, když jich to se jich učitel ptal, kdo ví, co to je, tak prý proč někdo vyrobil tak velkou maketu ikonky pro ukládání.
Pamatujete na ten televizni porad, kde se predvadely vselijaky stary udelatka a jiny bizarni predmety a soutezici hadali, co to je? Tak abychom se nedozily doby, kdy se soutez oprasi a budou se predvadet telefony s tocicim cifernikem a diskety :))
711990
. Sa smejem ale som trafena hus. Ked som prvý krat prisla do kontaktu so SAP, moje poznamky v zosite ako spravit urcitu transakciu boli klikni na stolicku, potom na postel
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články