moora Kufr? Tam by som teraz vedela poslat veci, ktore netusim kde sa mi doma zobrali a k comu sluzia, by mi aspon poradili ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
moora Já myslím, ze ten telefon s cifernikem, už na nějaký pubertaky zkoušeli, a fakt špatný
Mrakoplas neboj, ja zas psala "slunce za hory", coz je myslim nejaky prehled![]()
711990 Jezis slnko za horami sa mi tiez vybavuje![]()
Mrakoplas
nema to mit tak pitomy ikonky
moora no tak pozor. Telefon s otacecim cifernikem jsme tuhle s dcerou potkaly ve vyloze coby dekoraci a dcera povida: jeee to uz jsem nekde videla! Kde to mohlo byt? Uz vim, v technickym muzeu...!! ![]()
![]()
Hej, hej, k tomuto má otec synovho spolužiaka super historku, že keď ukazoval synom disketu, tak boli nadšení, že má 3D verziu tej ikonky:)
moora no tak pozor. Telefon s otacecim cifernikem jsme tuhle s dcerou potkaly ve vyloze coby dekoraci a dcera povida: jeee to uz jsem nekde videla! Kde to mohlo byt? Uz vim, v technickym muzeu...!!
![]()
Jeste me pobavilo video deti a walkman :)
moora ty starý telefony jsou pořád i v nově vydávaných dětských encyklopediích. Moje dítě tomu říká "starý mobil".
Taky v knížkách s abecedou pořád malujou u G galoše. Už já jako malá jsem nevěděla, co to je.
Mrakoplas Vyfoť a pošli sem! ![]()
Lamicka jednou si v knihovně dvě cca desetiletý holky omylem objednaly místo knihy audioknihu na kazetě. Vydávám jim to a ony se ptaly, co to je. Fakt to nikdy nevidely, ani nevěděly jak to pustit, v čem. Připadala jsem si velmi prehistoricky.
Zdá se mi úplně neuvěřitelný, že ještě na VOŠ jsem nosila do školy úkoly na disketě ![]()
žluťásek Jsou lidi, co nosili úkoly v sešitech ![]()
Teď walkman dost zpopularizoval film Strážci galaxie. Syn si za vlastní peníze nedávno koupil svýho walkmana :) Tak jsme doma vyhrabávali starý kazety, jako moje starý kazety dobrý, ale od tchýně a švagrové to byly poklady. Samozřejmě, že ho přinesl do školy, kde to většina dětí neznala. Ale on je dost retro, před pár lety jsme takhle pořizovali gramofon, desky jsme měli u našich.... nevím, co ještě vymyslí.
moonlight Dítě taky nedávno vyškemralo, abych dovezla gramofon a desky. Ouvej, umřela přenoska a nevím, jestli se mi ji chce shánět.
A kazety taky probrala.
Ještě neví, že máme i kotoučák!
Sweet Potato Tak kotoučák by ho nadchnul, ale to jsme nikdy neměli... S těma starýma věcma je problém, to je fakt. My máme doma ještě svě věže s přehráváním kazet, a taky jsem teď zjistila, že ani na jedné to nefunguje... jsem myslela, že mu budu moct nahrát nějaký normální kazety...
Úkoly do ICT, pochopitelně! ![]()
Vytvářeli jsme tam nějaký jakože databáze. Databáze, co se vešly na disketu.
No ale ještě před rokem jsem měla mobil, co měl asi 16 gb. A než se mi narodilo dítě, tak jen tlačítkový. Tlačítkový! To už maj dneska jen senioři a největší hipstři. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články