Lama_z_Lana Makara Mně ve fitku někdo sebral ručník, zatímco jsem byla v páře. Na recepci jsem šla v úplně mokrých nejmenších plavkách co vlastnim (a který tam samozřejmě běžně nenosim, protože se přes ně rýsuje úplně všechno), tam zrovna byla fakt spousta lidí i nějakej kurýr, tak jsem se tvářila hrozně sebevědomě a děsně moc se styděla :D
Čo vás dnes rozosmialo?
999 no tak to je ale super..! ![]()
Pavlena Hlavně všichni přemýšlíme, kde to spáchali, bylo to na cizí chalupě, kde se grilovalo a oni se viděli poprvé v životě :-)).
999
Hezká historka. To mi dodalo i trochu naděje do budoucna ![]()
999 zeptej se a dej vedet
Syn dostal žihadlo od včely a při hledání info o případné alergické reakci mě dost pobavilo toto:
Zejména během letních prázdnin přichází k lékařům řada lidí pobodaných od včel, vos nebo pokousaných od jiného hmyzu. „Jejich počet navíc rok od roku pomalu roste a s tím se zvyšují i náklady, které pojišťovna vynakládá na péči o ně,“ říká Vlastimil Sršeň ze Všeobecné zdravotní pojišťovny
999 To je super historka. Musí bejt fajn bejt i ve stáří mladicky nerozvážnej ![]()
Malenge Odborník na slovo vzatý.![]()
OliveOyl Viď :-).
Dneska mě pobavila diskuze na fb, kde se pod odkazem na nějaké kadeřnictví rozčilovali lidi nad nehorázností ceníku, co to je za diskriminaci důchodců, když služby seniora jsou dražší...:-).
999 jak drazsi? strihani starenky stoji vic?![]()
viktorka_od splavu Ono se u těch kadeřnických studii uvádí různé ceny, podle zkušenosti kadeřníka. A cena od Seniora je vyšší než od Juniora :-). A nejvyšší bývá od Directora.
999 jotaaak![]()
Mne pobavilo jaky jsem jelito.![]()
Vcera jsem si v parfumerii strikla parfem na rousku ,kterou jsem mela na puse.![]()
No,bylo tezky to ustat a ten parfem nechci dokonce zivota videt.![]()
999 to je krásná historka
Zarinya prepáč, ale ![]()
Zarinya To jsem si udělala s jednou svou do té doby milovanou Lutensovkou, fňuk.
https://jkremser.github.io/nahodny-slusny-cech/?fbclid=IwAR2tq4xkTOMn5Up_OtP_n8mP47yozAcW84IluOjxaiLbKEKvVjSRPLCjz50
Generátor náhodných slušnočeších výroků. Doporučuji.
Sweet Potato Jsem si u toho dala večeři a dělalo se mi teda blbě trochu. Je to moc vopravdový ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články