notna Ještě můžeš vyzkoušet, jak chutná.
Ani nemusíš přímo tu kněžici. Stačí, když se ti povede strčit do pusy třeba ostružinu, na které předtím seděla.
Fuuuj, nejhorší vzpomínky z dětství!
notna Ještě můžeš vyzkoušet, jak chutná.
Ani nemusíš přímo tu kněžici. Stačí, když se ti povede strčit do pusy třeba ostružinu, na které předtím seděla.
Fuuuj, nejhorší vzpomínky z dětství!
dzizisketa to máš dobrý, že z dětství. Já z dnešního odpoledne ![]()
Pinot Noir Sweet Potato Dík za osvětu. Bych cichala k těm červeným
Ale tyhle zelené máme taky. Ani nevim, že jsou to taky ploštice.
moora Díky za osvětu. V tomto jsem mimo, pro mě jsou to všechno brouci. Ale tu rumenici vlastně vím. Jsem si to googlovala, když zaujali dceru.
notna To chce přečíst znovu Ferdu mravence, tam je všechno ![]()
eM ano ano, jeden známý dodnes vypráví historku, jak na biologii zasvěceně vyprávěl o larvách chrostíka, a učitelka se překvapeně zeptala "vy jste studoval něco odborného?" a on odvětil "Ano, Ferdu Mravence"
SunEclipse To kamarádka při přijímačkách na biologii něco nepoznala a zkoušející se zjevil, že to přece musí znát aspoň z Ferdy. Nevzali ji.
Ale tak já zas 80 % svejch znalostí o lidským těle čerpám z toho francouzskýho animáku...
AranelByl jednou jeden život. Na to jsme se divali se spoluzaky v prvaku na medicine ![]()
AranelByl jednou jeden život. Na to jsme se divali se spoluzaky v prvaku na medicine
Ještě, že jen v prváku. Pokud by vás fakta v něm uvedená překvapila třeba v páťáku, to bych byla trochu znepokojená ![]()
dzizisketahaha, neboj, byla to jen doplnkova cast samostudia
spis nas prekvapilo jak opravdu realne je tam vsechno podane, zvlast nas to prekvapilo u dilu o imunite
dzizisketa připomněla jsi mi hlášku mého muže - jestli on je doktor, jako já inženýr ...![]()
mnum byl jednou jeden život jsem milovala! Díky za připomenutí, na to budu s kluky koukat ráda, musím to někde najít.
mnum Byl jednou jeden zivot měl syn často v rámci on-line a domácí výuky v prirodovede, super to bylo.
Upřímně, spousta vědomostí, které si rodič s dětmi po letech osvěží, se hodí ![]()

Byl jednou jeden život - Trávení - náplň jedné vyučovací hodiny předmětu Potraviny a výživa ![]()
![]()
Byl jednou jeden zivot je super, milovala jsem to jako dite, ted na to koukame s detmi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.