Čo vás dnes rozosmialo?
Sweet Potato hele,nejsme v tom samy ![]()
Vcera mi rikala kamaradka, ehm zdravotni sestra,ze nestihla dceri vyprat rousku a tak ji postrikala desinfekci.
Ze si myslela, ze to vycichne a dcera prisla ze skoly uplne vyrizena, ze cely den dychala dezinfekci a boli ji hlava. ![]()
Zarinya Uf, zlatý parfém. Dokonce i zlatá teryaki omáčka.
Teta boží ![]()
Sweet Potato pro mě byla nejhorší doba, kdy se musely roušky nosit jen někam, to se mi stávalo, že jsem je zapomínala a jednou jsem si musela akutně nasadit roušku, která chvíli sousedila se psími pamlsky. Pardon, je to hnus, ale nešlo to tehdy vyřešit jinak. Bylo to hodně dlouhých 10 minut
představa, že to mám mít na obličeji dýl, tak asi mám napytlíkované roušky v každé bundě :)
Sweet Potato zlatý parfém i desinfekce, na ploštici to podle mě nemá ![]()
Směju se už asi 10 minut a nolita musí škytat :-). Klasický dopravní pátek v Praze, horko lidem taky nepřidá a mě málem sestřelil nějakej frajer, co mi nedal přednost. Začala jsem nadávat, a pak jsem si vzpomnela, že nolita tady psala, že jí připadá trapné a směšné nadávat v autě. Takže když se začal chlápek omlouvat, už jsem se jen chechtala, což nechápal :-).
Zu potom, co jsem se od pošty několikrát vracela pro roušku do auta, mám v každé kabelce dvě jednorázovky a v autě taky pár. Zatím je tam nechávám, ale moc ráda bych je všechny naházela do popelnice.
Kokoska
Bohužel, na to si asi budeme muset počkat :(
999 Vidim, ze se ti to zarylo hluboko do pameti.... ale jako jo pripada, takove nedustojne ke mne samotne.... jen si nejsem jista, ze jsem to vztahovala k autu, mam to tak totiz obecne...
nolita Tak jsem to vůbec nemyslela, to se omlouvám. Směju se tomu, že mi v téhle reálné situaci naskočí něco z virtuálního prostředí jako zdvižený prst :-). Že prostě nějaká virtuální nolita psala, že se nadávat nemá :-).
999 to se neomlouvej, to já to nevzala zle, spíš že už jsem dávno zapomněla, že jsem to tu psala, ale potvrdila jsem si, že konzistentní v tom, že si to pořád myslím... :-)
nolita Já si ten tvůj post totiž blbě přečetla :-). Já si myslela, že píšeš, že to moje připomínání je nedůstojné k tobě samotné :-).
tak to už vůbec ne :-))
Kokoska Teď jsem půl hodiny šla po sluníčku do nemocnice a tam hodinu v roušce něco dělala a i jen seděla a smalltalkovala a při cestě domů jsem to zapíchla v hospodě, protože mám pocit, že nedojdu domů. a to jsem jí prosím ani neměla ničím omylem napuštěnou ![]()
Sweet Potato zlatý parfém i desinfekce, na ploštici to podle mě nemá
Hele, už to tu nepiš nebo za sebe nerucim
Už jak jsi o tom psala poprvé, tak mě to napadlo. A teď zas. Že bych vyzkoušela, jak ploštice smrdí. Máme je před domem. ![]()
![]()
notna ale to nejsou ty červený, jestli máte ty. Ty asi nesmrdí. Smrduté jsou tyhle:
notna Ještě můžeš vyzkoušet, jak chutná.
Ani nemusíš přímo tu kněžici. Stačí, když se ti povede strčit do pusy třeba ostružinu, na které předtím seděla.
Sweet Potato mně se to povedlo včera. ostružiník obsypanej, ale asi už další do pusy nedám![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články