Když jsme u té propagandy, já jsem v dětství několikrát četla Čtvrtou překážku a hrozně se mi to líbilo.
Čo vás dnes rozosmialo?
Gatita Bratři Lví srdce jsou nádherný a smutný, a vlastně je tam hodně věcí nedořečenejch a tím je to možná ještě smutnější. A taky jsem tam měla obrázek příšery Tekly, kterej jsem přeskakovala ještě tak ve 14 ![]()
Dneska bych to asi pojmenovala jako "guilty pleasure" - zbožňovala jsem sérii o dvojčatech na internátě.
Aranel na tu jsem minule doma vzpomínala. Že správná pětka mě minula, ale dvojčata Pat a Isabela jsem četla furt dokola.
Aranel dvojcata jsem milovala a hrozne jsem touzila studovat na internatni skole
. To se nemusis citit provinile, to nebylo nic zas az tak nevkusneho...Hur jsem na tom ja, v 11 jsem precetla snad vsechny stopy hruzy , nektere i dvakrat![]()
Dvojčata unikla mně, ale zato je teď čte moje dcera ![]()
Bledule Já to nečetla, ale miloval to můj bratranec!!
Z těch dětských lásek tu ještě nezaznela Paní Láryfáry, čtou to dneska něčí děti? Já si ji pořád dokola pujcovala od kamarádky ![]()
Garfie Máma měla v šatní skříni na dně schované knihy a tohle byla jedna z nich. Pamatuji si ještě Stadion a dopingu v atletice a pak takové skvosty jako Zvonokosy, Zelená kobyla, Nana, Cyrano z Bergeracu, Čapkova Matka, R.U.R.. To mě bavilo.
žluťásek Ano, moje :-) A jako audio to krásně namluvila Šafránková, ty jsi myslím říkala, že ji nemáš v audio ráda? Ale vyzkoušej to, až bude synek trochu starší, mohlo by se mu to líbit. Děti to poslouchaly a pak i v cca osmi letech přečetly.
Garfie teda, tak to je výzva. Láryfáry a Děti z bullerbynu, nemohla si vybrat radši nějakou knihu, co nemám ráda? :-)) tak já je zkusím teda
žluťásek
Jako já za ni nechci ručit, ale mně se obě ty knihy od ní líbí. Láryfáry namluvila ještě tuším Syslová, ale nepřišlo mi to tak dobré, i když možná je to tím, že tu Šafránkovou už mám naposlouchanou, když tak můžeš zkusit její verzi.
žluťásek Dceři jsem paní Laryfary četla několikrát a teď si čte i sama. Má ji moc ráda.
Gatita stopy hruzy v 11 neni nic, ja jsem uz jako dospela cetla i Vecery pod lampou a Harlekynky, co si nechavala kupovat moje babicka. Vzdycky jsem to rano koupila a cestou do prace a z prace precetla.
Já měla kolem jedenácti dvanácti ráda knížku Táta Sekáč od Jean Webster, tu jsem četla několikrát.
žluťásek moje Lary Fary čte :)
Torrah Táta sekáč![]()
žluťásek my máme pani Lary Fary namluvenou Danou Syslovou
Na nova cinema právě teď začíná nějaký film o Enid Blyton!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje