Gatita Jako ze by si v tom veku syn precetl, koho volis, s nekomu to pak prozradil? ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Tak podle Terezy Koudelové z Reflexu prý:
"...Naopak na prohru to pro KDU-ČSL vypadá na Praze 1, kde Jaroslava Němcová za ANO získala již přes 48 % hlasů oproti necelým 20 % hlasů Václava Hampla."
![]()
Myrtila asi jo, jedna komisarka s tim mela fakt problem.
Myrtila nebo hůř, mohlo by ji to mimino ovlivnit a donutit volit Okamuru ![]()
Tak podle Terezy Koudelové z Reflexu prý:
"...Naopak na prohru to pro KDU-ČSL vypadá na Praze 1, kde Jaroslava Němcová za ANO získala již přes 48 % hlasů oproti necelým 20 % hlasů Václava Hampla."
![]()
A což teprve až v komisích budou sedět dnešní děti, které školu vidí maximálně tak zvenku![]()
žluťásek Tak Okamura chtel davat milion na dite, nebo neco podobneho mel na billboardech, ne? To by mozna maly opravdu mohl matku ovlivnit ![]()
Gatita To je fakt na palici, nevim, kterej smajlik to vystihuje lip ![]()
![]()
Gatita No jo, ale kde je ta míra? Já byla na škole šéf tý volební komise (povinně) a všichni mě nenáviděli, protože lidi s propadlýma občankama jsem posílala domů ( pro pas ), ale všichni ostatní členové komise mě chtěli něčím přetáhnout
To byla hrozná akce se tohohle dýchánku muset účastnit![]()
Taky jsem se pobavila u voleb. Šel s námi syn, který volil poprvé. Manžel už stál na schodech a volá na něj, ať si nezapomene občanku. Já mu připomínala roušku, to zaslechl manžel a vracel se z přízemí s tím, že ji taky nemá. Dojdeme do volební místnosti, kam mohli jen dva lidi, i když jsme rodina. Za minutu vychází manžel, celej vytočenej. Vzal si jen řidičák.
Tak hlavně, že nás tak půl hodiny doma poučoval, co vše máme mít a co dělat a nedělat
.
Renusatko
chudák
a mě včera chytli policajti, jela jsem se projet s mužovým novým autem, nic špatnýho jsem neprovedla akorát vyjela z parkoviště špatným směrem:-) oni číhají pod campusem ve vjezdu pro zásobování na řidiče co nerespektují přikázaný směr (který je tam naprosto zbytečně). no vlídně mi akorát domluvili, nechtěli ani doklady od auta (který nevím kde jsou:P, ale občanku jsem neměla, protože byla v kapse u kabátu co jsem v něm šla volit a řidičák... ehm tak ten prý mám tři roky propadlej![]()
viktorka_od splavu šlo by prosím nějak podrobněji popsat, kde tam stávají? Je tak pro jistotu?
děkuji ![]()
Sairon vyjizdis z tech podzemnich garazi a naproti je taky vyjezd ale jen pro zasobovani. tak v nem stoji a cihaji, jestli se das doprava nebo doleva. videla jsem je tam uz mockrat, az ted zjistila proc se tam zasivaji:-)
viktorka_od splavu No tak to si dopadla vynikajúco, keď ti len dohovorili. Samozrejme, ak by sme všetci jazdili podľa subjektívneho názoru na opodstatnenosť značky, tak to by sme ich nemuseli mať vôbec.
viktorka_od splavu děkuji :)
paktofonika Je pravda, že tady na tu značku nadává polovina Brna. Teda těch, kteří tam jezdí. Není tam žádný provoz a je to tam opravdu jen kvůli snadnému dávání pokut, jinak opravdu nevím k čemu. viktorka_od splavu měla jsi štěstí.
Renusatko nevhodne umistnene značky lze řešit na dopravním odboru na magistrátu nebo co to tam mate.
continuity Mně je to jedno, chodím pěšky.
Renusatko Tak ale nie je problém sa tam otočiť na kruhovom objazde. Niektoré značky nie sú úplne logické, ale jej ignorovaním a porušovaním z tej ulice nezmizne.
paktofonikaAsi je, já tam nejezdím a je mi to jedno, jen vím, že na ni všichni nadávají. Hned vím o čem viktorka_od splavu mluví.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje