999 Ale bylo to dost dekadentní! :-)
Čo vás dnes rozosmialo?
Garfie Měla jsem aspoň jehly? :-)
999 Ty jo, tak to už vůbec nevím, ale něco se mi mate o Garfie botech
Já hlavně koukala pod nohy, ne na tebe!!
Dneska mi napsal takovej mistni obsournik a stalker, ze jsem krasna a rad by me pozval na kavu ci vino:-D. Jako docela se mi ulevilo, ze me nevynechal!:-D No jesteze nam zavrou ty podniky a nemusim stat pred tak tezkym rozhodnutim!
Karja já tě žeru ![]()
continuity Jo, prvne jsem mu chtela napsat, ze jestli mi pohlida deti, tak si rada to kafe nekde sama dam...jenze je fakt divnej, takze strucne slusne odmitnuti. Ale chvili jsem premyslela, zda mu ty zpravy nepise nejakej automat. Nebyla tam zadna gramaticka chyba (ale tak je fakt, ze uz jich par napsal) a hlavne, ja jsem vsude s ditetem ci dvema, od zacatku leta jsem byla sama asi sama petkrat, ale to treba na nakupu ne na koncerte. I na FB mam profilovku s detma. No tak mozna mu deti nevadej:-D
Karja proč by měly děti vadit, ty zaručí, že se pak pěkně vrátíš k jejich tatínkovi![]()
viktorka_od splavu Vid, nejlepsi je zenska s detma, ta uz si nevyskakuje:-D. Jezis vidis to a ja myslela, ze me chce nastalo! Tak to je nakonec hodne smutnej den
V MF Dnes exkluzivní rozhovor s babičkou Leoše Mareše ![]()
To je to nejvtipnější, co jsem dnes slyšela
Sweet Potato teď to bylo v reklamě zas a znovu se řehtáme, si to snad zítra koupím ![]()
žluťásek
tak se pak poděl, abychom tu náhodou o něco důležitého nepřišly...
Krajský soud v Brně řeší návrh na zneplatnění voleb. Komise vyzvala navrhovatele, aby si sundal roušku-kvůli ověření totožnosti. Ten to ale odmítl udělat ze strachu z pokuty (=respektoval nařízení vlády o nošení roušek ve vnitřních prostorách), komise ho pak nenechala odvolit. Podle muže šlo o popření jeho volebního práva a soud se tím bude muset zabývat.
Borec! ![]()
Garfie na letišti jsme si ji taky museli sundat! Co by asi dělali, kdybych odmítla? Seděla bych v "zemi nikoho" ještě dnes?
Kokoska No je to každopádně zajímavý problém. Jsem docela zvědavá, jak rozhodne soud.
Toto dnes dorazilo k nám domů, chudák Petr a jeho češtin ![]()

Léta jsem říkala uživatelům, že pravopisné chyby jsou příznak podvodného emailu, poslední dobou to přestávalo platit, ale očividně ještě někde jo. ![]()
continuity Si představ, že přišla normálně obálka
, nestačila jsem zírat. Ale ta propiska má fakt pěknou barvu, tu si nechám, akorát by na ní nemuselo být zrovna bytové družstvo Tyršova ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025