Mrakoplas Sweet Potato taky bych to tak viděla, že když se to člověk snaží secvaknout, posiluje pánevní dno. Jenom si u toho možná něco skřípne ![]()
hlavně doufám, že to nebudeme mít za tejden všechny doma![]()
Mrakoplas Sweet Potato taky bych to tak viděla, že když se to člověk snaží secvaknout, posiluje pánevní dno. Jenom si u toho možná něco skřípne ![]()
hlavně doufám, že to nebudeme mít za tejden všechny doma![]()
Ja tiez vôbec netuším, čo to je
. Aj som na to klikla ale chce to mať nainštalovanú appku Wish a to sa asi neobetujem :D
Asi som to mala dať do vlákna Čo to je? ![]()
Sweet Potato no ten preklad je tam čerešnička ![]()
Mrakoplas niečo na ryby
?
OliveOyl Nestraš, stačí, že to máme všechny v reklamních oknech!! ![]()
Luna osmáci ![]()
Jinak mě dnes pobavila dcera, ze školy nám přišla nabídka na výhodná data pro sociální případy a ona to komentovala slovy "no teda zrovna data máme, ale jinak sociální případ jsme!!". Tak nevím, jestli to s tou výchovou ke skromnosti moc nepřeháním! ![]()
Garfie Já mám ve všech reklamních oknech chlast![]()
Sweet Potato Šťastná to žena!!
Idnes: V průběhu září se do boje proti virovým bakteriím zapojilo obchodní centrum na pražském Chodově, když nechalo do prostor střediska nainstalovat dezinfekční rám.
Chuděry bakterie, už ani nevědí, čí jsou![]()
Lol

paktofonika
Přesně takový punčochy jsem si "vyrobila" loni cestou do práce, když jsem při dobihani tramvaje zakopla o kolejnici. Ještě jsem teda měla krvavý kolena...
paktofonika no to je paráda, otevřeme e-shop? ![]()
eM To bys mohla prodávat jako limitovanou halloweenskou sérii.
Fakt mě začínají bavit moje lekce japonštiny, včera jsem Japonce uvařila čaj s medem s dovětkem, že to je domácí med, dědeček má včely....málem spadla ze židle, jakože cože? A prý "češi jsou fakt zvláštní..." ![]()
Garfie japonci vcely nechovaji?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.