brrr no jeste ke vsemu! ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Kokoska účel to splnilo. Nemusela si je honit po cele kuchyni. ![]()
Takto nám dnes posekali technické louku před panelákem ![]()

dynda Uf. Možná bychom mohly osud přesvědčit, že to je kolektivní řada nešťastných příhod a tímto máme hotovo?
JankaM Kreativní![]()
Asi jo, bylo to nakažlivé a už je to pryč.
Sedím ve vlaku a hlášení povídá: "Vlak bude opozden z důvodu ztráty lopaty na uhlí." Mám halucinace nebo je apríl? ![]()
Propadla ses v čase!
Sweet Potato dynda Hlásím se do klubu zákeřných trajektorií - cákla mi na nohu vařící voda, která se při lití do hrnku odrazila od nafukujícího se čajového sáčku!
Dneska byly vyhlášeny ceny Magnesia Litera - a zdejší oblíbenec z Městské policie v Přerově Miroslav Komínek uspěl v kategorii Blog roku![]()
Blog má vyjít jako kniha i jako audiokniha (naštená Davidem Matáskem).
Dneska jsem se rozesmála sama nad sebou- odcházela jsem do práce, dlouhá plisovaná sukně, tričko, hnědý kožený gizeh (což jsou skoro kristusky)- pustila jsem si random track do sluchátek a byl to začátek soundtracku Hair a jak jsem otevřela domovní dveře a vešla do ranního slunce - okolo neposekaná tráva a ptačí zpěv, a když začlo mi do uší hrát "When the moon is in the seventh house"... bylo to úplně příznačný. A skoro jsem měla chuť si zaplést květiny do vlasů ![]()
marieu ty to umis tak hezky podat, zni to uplne jako zacatek krasneho marieu dne...![]()
marieu Hair je jedno z mých nejoblíbenějších cd do auta.
marieu Pavlena Přesně no! Hrozně dobrá ženská, ale já to od ní chytám:-D. Třeba jsem s detma na zahradě a jako třeba i dvě minuty sedím a řeknu ,,Hmm ty jo, tak já si takhle odpočívám venku,,. Prostě pri každý možnosti se snažím najít marieuokamzik:-D. Ale je to cílená činnost pod zdejším vlivem, nejsem taková od přírody:-D.
Pavlena pokud bych nešla do práce, kde očekávám peklo (včetně letních teplot v zabedněné místnosti), bylo by to tak..
brrr je perfektní do auta! Akorát my máme furt Kocourka Modroočka nebo Maxipsa Fíka kvůli dětem ![]()
Karja jestli myslíš, že nemám Karja dny, situace, nebo chvíle, byla bys velmi na omylu
. Ale nemůžu a ani nechci si stěžovat, holčičky už mám větší a spousta provozních věcí je s mimi tím pádem jednodušší...
No jasně, ale umíš ty obyčejné věci tak pěkně podat!
Karja no, já až na mateřský I. +II. zas po letech otevřela oči. Na škole a po škole jsem dřela jak kůň, ty roky do atestace, kdy jsem žila jen prací a dělala každý rok > 1200hod přesčasů (prakticky bez náhradního volna) mě úplně umrtvily. A protože vím, že se do podobnýho tempa řádově během měsíců zas budu vracet a k tomu se honit do/ze školky/školy/na kroužky atd, snažím se z toho času, co máme teď, užít každou chvilku, každou radost a sebepitomější maličkost.
Evaeva heleď, asi se ani nesnažím, nebo nenutím k něčemu cíleně. Mně totálně zastavila neschopenka v prvním těhotenství, prodělala jsem "wow" efekt a od tý doby jedu na jedný vlně ![]()
marieu to je super![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje