Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Karja
43825 příspěvků moje polička 11. června 2021 22:02

Dneska jsem zažila takovej bizar. Jelikož WTF vlákno tady není, píšu to sem. Pozvala nás s dětma na návštěvu fakt zvláštní osoba, ukázat nám svoje hospodářství. Bože, to byl bizar bizaru, všechno, ta zvířata, to prostředí, ta osoba, všechno, všechno, i ty moje děti byly prostě najednou úplně jiný, než je znám A ona furt ,,tak co na to říkáš,,? A já nemohla říct nic, protože by to bylo ,,ty vole, ty vole, ty vole,,:-D. Takže jsem ze sebe něco dostávala o tom, kolik to musí dát práce. A pak jsme ještě na tykacku, a pozvaný na priste, ale tím stylem, že budeme muset určitě přijít, tim jsem si jista. Bože to je tak nepronositelnej zážitek toto:-D. 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 12. června 2021 07:58

marieu přesně jak píše Pavlena ...ty umíš tak hezky popsat jednoduché denní radosti taky miluju tyhle svěží rána..všechno voní,ptáci se můžou přetrhnout,jen tak lehké oblečení...vždycky mě zaplaví nakrátko pocit,jak je na světě krásně a jak je fajn,ze ziju tenhle svuj zivot a jsem za to vděčná...

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 12. června 2021 08:18

Maureen no jo, to je přesně ono- vděčnost, kterou vnímám každý boží den a kterou jsem si dřív neuvědomovala. 

Offline Vilemina
2358 příspěvků moje polička 12. června 2021 08:42

marieu Sagrada? Jinak ty okamžiky štěstí zažívám a užívám si je, nejvíc když jsem venku, na louce s rozhledem na ten náš krasnej kout země, to mě úplně nabíjía ty to vždycky hezky popises. 

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 12. června 2021 08:48

Vilemina Sagrada
jo, ty okamžiky naprosto "zanedbatelnýho", každodenního, všedního a jánevímjakýho štěstí. Aniž bych to chtěla nějak pateticky přednášet, a taky doufám, že nejsem trapná, tohle žití prizmatem mýho 90tiletýho já- až se ohlédneš za životem/ podíváš se na sebe do zrcadla atd- na co si chceš vzpomenout... je prostě dobrý praktikovat. 
edit: mám dokonalý příklad, jak to nedělat ve svých rodičích- od rodičovství, přes partnerství až po volný čas...

Offline Vilemina
2358 příspěvků moje polička 12. června 2021 08:56
Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 12. června 2021 08:58
Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 12. června 2021 08:58

Karja jejda ale, jdu sice pozde, ale strasne me zajima, jakym zpusobem to bylo bizarni..!! Prosum dej priklad, muzes aspon naznacovat?

Offline Vilemina
2358 příspěvků moje polička 12. června 2021 09:00

Tohle byl taky uzasnej zážitek, celej den pod mrakem, při prohlídce Sagrady se vylouplo zapadajici slunce, mladší dcera byla zcela uchvácena (já též)

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 12. června 2021 09:10

Vilemina Sagrada mi taky vyrazila dech. My jsme měli ranní slunce 

Offline Pinot Noir
29400 příspěvků moje polička 12. června 2021 09:11

Pavlena mě by to taky hrozně zajímalo

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 12. června 2021 09:14

Pavlena Pinot Noir stoupám si k vám do fronty a očekávám bombu v Karja podání

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 12. června 2021 09:14

Karja Aspoň o bizarních zvířatech bys mohla upřesnit. Moje fantazie jede na plné obrátky, vidím něco hodně creepy, ještě jak byly bizarní i tvoje děti, musíte přijít znovu, říkáš? Vidím různá hororově fantasmagorická pokračování...

Offline Tabea
7669 příspěvků moje polička 12. června 2021 09:38

Sweet Potato představuju si krysoholuba nebo tak něco... Karja nenapínej!

Offline Sweet Potato
39677 příspěvků moje polička 12. června 2021 09:44

Tabea Krysoholub dobrej, ale v jaké bizarní zvíře asi bude proměněna velkámalá? Tuleňotelátko? A malámalá? Myškokůzle?

Offline Fakirka
2223 příspěvků moje polička 12. června 2021 10:13

marieu taky jsem ve frontě a skoro nedýchám napětím 

Offline Tabea
7669 příspěvků moje polička 12. června 2021 10:18

Sweet Potato malámalá orangutánkovlaštovka

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 12. června 2021 10:33

marieu ,Vilemina Maureen - jedeme na stejný vlně, jen za mě to tu píše  marieu. V Sagradě jsme měli taky zapadající slunce, nádhera. A včera jsem se trochu rozšoupla na zábavě, no měla jsem trochu výčitky, co jestli ta mrcha covid, ale bylo to supr. A na tý vlně jedu ještě dneska. 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 12. června 2021 15:17

marieu  a jitřenka a Vilemina ...jsem rada,ze to máme stejně...taky nechci být patetická,ale...

Jo a v Sagradě jsem měla slzy v očích...

Offline Garfie
28031 příspěvků moje polička 12. června 2021 15:28

Ve mně se to jako dost bije, taky bych chtěla přidat nějakou patetickou dojemnou vzpomínku a pocit...mám jich na skladě spoustu, fakt!!!! Akorát to všechno přebíjí neodolatelná touha po podrobnostech z bizarního zážitku Karja!Chci podrobnosti!!!!