Dneska jsem zažila takovej bizar. Jelikož WTF vlákno tady není, píšu to sem. Pozvala nás s dětma na návštěvu fakt zvláštní osoba, ukázat nám svoje hospodářství. Bože, to byl bizar bizaru, všechno, ta zvířata, to prostředí, ta osoba, všechno, všechno, i ty moje děti byly prostě najednou úplně jiný, než je znám A ona furt ,,tak co na to říkáš,,? A já nemohla říct nic, protože by to bylo ,,ty vole, ty vole, ty vole,,:-D. Takže jsem ze sebe něco dostávala o tom, kolik to musí dát práce. A pak jsme ještě na tykacku, a pozvaný na priste, ale tím stylem, že budeme muset určitě přijít, tim jsem si jista. Bože to je tak nepronositelnej zážitek toto:-D.
Čo vás dnes rozosmialo?
Maureen no jo, to je přesně ono- vděčnost, kterou vnímám každý boží den a kterou jsem si dřív neuvědomovala. 
marieu Sagrada? Jinak ty okamžiky štěstí zažívám a užívám si je, nejvíc když jsem venku, na louce s rozhledem na ten náš krasnej kout země, to mě úplně nabíjí
a ty to vždycky hezky popises.
Vilemina Sagrada
!
jo, ty okamžiky naprosto "zanedbatelnýho", každodenního, všedního a jánevímjakýho štěstí. Aniž bych to chtěla nějak pateticky přednášet, a taky doufám, že nejsem trapná, tohle žití prizmatem mýho 90tiletýho já- až se ohlédneš za životem/ podíváš se na sebe do zrcadla atd- na co si chceš vzpomenout... je prostě dobrý praktikovat.
edit: mám dokonalý příklad, jak to nedělat ve svých rodičích- od rodičovství, přes partnerství až po volný čas...
Karja jejda ale, jdu sice pozde, ale strasne me zajima, jakym zpusobem to bylo bizarni..!! Prosum dej priklad, muzes aspon naznacovat?

Tohle byl taky uzasnej zážitek, celej den pod mrakem, při prohlídce Sagrady se vylouplo zapadajici slunce, mladší dcera byla zcela uchvácena (já též)![]()
Vilemina Sagrada mi taky vyrazila dech. My jsme měli ranní slunce

Pavlena mě by to taky hrozně zajímalo ![]()
Pavlena Pinot Noir stoupám si k vám do fronty a očekávám bombu v Karja podání ![]()
Karja Aspoň o bizarních zvířatech bys mohla upřesnit. Moje fantazie jede na plné obrátky, vidím něco hodně creepy, ještě jak byly bizarní i tvoje děti, musíte přijít znovu, říkáš? Vidím různá hororově fantasmagorická pokračování...
Sweet Potato představuju si krysoholuba nebo tak něco... Karja nenapínej!
Tabea Krysoholub dobrej, ale v jaké bizarní zvíře asi bude proměněna velkámalá? Tuleňotelátko? A malámalá? Myškokůzle?
marieu taky jsem ve frontě a skoro nedýchám napětím
Sweet Potato malámalá orangutánkovlaštovka
Ve mně se to jako dost bije, taky bych chtěla přidat nějakou patetickou dojemnou vzpomínku a pocit...mám jich na skladě spoustu, fakt!!!! Akorát to všechno přebíjí neodolatelná touha po podrobnostech z bizarního zážitku Karja!Chci podrobnosti!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje