Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Zuzuli
3616 příspěvků moje polička 19. června 2021 20:23

Ja byla na Erasmu v Drazdanech prave v dobe, kdy se tam Primark otviral. A fronty tam byly uplne stejny

Moje spolubydlici z koleje mi pak nadsene licila, jak tam musim rozhodne jit, ze je to tam super, obleceni tam samo skace do kosiku! Pro moji rodinu je tak od te doby Primark tim obchodem, kde utoci obleceni

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 19. června 2021 20:39

Heh, moju dcéru zaujímalo, keď som bola naposledy (teda dúfam, že nie naposledy) vo Francúzsku, že čo nosia francúzske dievčatá, a ja som šokovane zistila, že si chodia robiť výlety do najbližšieho Primarku. Tak som jej napokon nakúpila nejaké veci v (úplne prázdnom) Naf Naf, bola spokojná, ale keď sme boli pár týždňov na to v Londýne, tak ten Primark chcela rozhodne vidieť. Strávili sme v jednom asi hodinu (ja teda v kaviarni hore) a napokon prišla sklamaná, že strašné handry. Ale mi aspoň potom dovolila kúpiť jej kašmírový svetrík vedľa v Uniqlo:).

Oni tí tínedžeri sa proste CHCÚ obliekať tam, kde iní tínedžeri.

Edit: a teraz ma chytila nostalgia za tým cestovaním len tak mírnix dírnix...

Offline brrr
12160 příspěvků moje polička 19. června 2021 22:17

Byla jsem v Primarku v Chesteru, pamatuju si jen válející se oblečení po zemi. Ale klukům jsme tam koupila trika a to byly držáky.

Offline viktorka_od splavu
48924 příspěvků moje polička 19. června 2021 22:25

cha, dcera tu před lety zapomněla dvě spodní tílka z primarku a já je nosím doteď

Online Karja
43828 příspěvků moje polička 19. června 2021 23:19

viktorka_od splavu Jo,to jsou ta pověstná spodní tílka. Já některý mám taky doteď! Navic je měli ve všech moznejch i nemoznejch barvách. Lepší jsem asi nikdy nikde nekoupila, navíc jak jsem dřív byla útlá, tak i XS mi leckde byla velká, v Primarku to bylo fakt mini....Jojo, já snad nakonec pojedu do fronty:-D:-D.

48924 příspěvků moje polička 19. června 2021 23:26

Karja dáme scuka ve frontě na tílka

Online Karja
43828 příspěvků moje polička 19. června 2021 23:40

viktorka_od splavu Zrovna ty tílka jsme si s kamarádkou i navzájem vozily, ty prostě byly hit:-D. No jak říkám, všechno tohle dobrodruzo, jak se dostat do Drážďan či Vídně, nebo jak propašovat návštěvu Primarku do programu dovolene v Londýně rázem padá! Smutný smutný:-D

48924 příspěvků moje polička 19. června 2021 23:54

Karja  se něco najde zas, neboj:-) vzpomínám jak jsem byla zklamaná, když jsem se dcery ptala jestli chodí v londýně do COSu a ona: jo to mám vedle práce, ale tam mají strašný hadry

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 20. června 2021 00:48

Karja viktorka_od splavu Spodní tílka z Primarku jsou nesmrtelná - mám bílé a černé, a bez mučení se přiznám, že je občas v zimě vytáhnu. Koupila jsem je v roce 2013 !

Online barbucha blogger
35180 příspěvků moje polička 20. června 2021 10:14
Reakce na slniecko:

Oni tí tínedžeri sa proste CHCÚ obliekať tam, kde iní tínedžeri.

​To je svatá pravda Já když beru zřítelnici na nákupy, tak jako první zamíří do HM, jako druhý jde do Monki (kde jsem já vždycky ten nejstarší zákazník ) a tím končí, i kdybych si před ní klekla

Karja viktorka_od splavu 

Hele vy znalkyně... by mě zajímalo jak je na tom Primark s materiálama, mají 100% bavlnu nebo to jsou nějaký směsky? Protože ty nejlevnější hadry (obecně) jsou vždycky nějaká umělotina

Online Karja
43828 příspěvků moje polička 20. června 2021 11:21

barbucha

Tam mají všechno:-D. Ale samozřejmě jsou to všechno děsne hadry a umelotiny. Koukám ted na jedno jsou 85bavlna, 10 viskoza, 5 elastnen, možná proto, se to nevyglajdalo. Ale ono se to bude různé lisit. A ještě mi vydržely jedny kalhoty, které mi všichni chválili,ale tak to bude postavou,to je jasný:-D

Offline continuity
41801 příspěvků moje polička 20. června 2021 12:45

barbucha já na tom památném nákupu v Essenu nenašla jediné pyžamo pro starší děti, které by bylo z 100% bavlny. 

Možná pro ty úplný mimina. 

Mě teda prijde příšerná hadrarna i to HM. Koupila jsem si tam pár věcí za celý život. 

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 20. června 2021 14:01
Reakce na barbucha:

​To je svatá pravda Já když beru zřítelnici na nákupy, tak jako první zamíří do HM, jako druhý jde do Monki (kde jsem já vždycky ten nejstarší zákazník ) a tím končí, i kdybych si před ní klekla

​Presne!!! Tu vždy skončíme v HM a Monki je jediný obchod, kde je ochotná nakupovať online (lebo kamenný tu nie je).

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 20. června 2021 15:18

Rozesmála mě dcera - mami, já bych se ráda kamarádila s klukama, ale když se na některého usměju, začne mi nosit kytky.

Online barbucha blogger
35180 příspěvků moje polička 20. června 2021 18:59

continuity 

V tom HM je většina věcí který bych si nekoupila, ale dá se tam bez problémů aspoň najít něco ze 100% bavlny - a mám odtud moje nejoblíbenější boyfriendy! Ty jsou natolik super (a všeobecně závistivě chválený), že jsem potila krev, abych sehnala ještě jedny ty samý.

slniecko 

No protože všechny holky choděj v Monki Jo ale jsem zapomněla - ještě Pull and Bear je teď v kurzu (abys nebyla sto let za vopicema, matko!)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. června 2021 08:56
Reakce na Karja:

barbucha

Tam mají všechno:-D. Ale samozřejmě jsou to všechno děsne hadry a umelotiny. Koukám ted na jedno jsou 85bavlna, 10 viskoza, 5 elastnen, možná proto, se to nevyglajdalo. Ale ono se to bude různé lisit. A ještě mi vydržely jedny kalhoty, které mi všichni chválili,ale tak to bude postavou,to je jasný:-D

​ja cetla kalhotky a divila se tomu,ze vsichni chvalili.....

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. června 2021 08:57
Reakce na Mirka:

Rozesmála mě dcera - mami, já bych se ráda kamarádila s klukama, ale když se na některého usměju, začne mi nosit kytky.

ja s tim mam problem cely zivot,jakmile jsem mila zacnou otravovat a cekat neco vic.

Online Janulik03
19834 příspěvků moje polička 21. června 2021 09:17

Zarinya so mnou zas chcu kamaratit. Aj ich manzelky. Nepredstavujem asi ziadnu hrozbu

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. června 2021 09:34

Janulik03 ja taky zadnou hrozbu nepredstavuju,jen to zrejme neni na prvni pohled videt.

ono je to tedy dost otravny abych pravdu rekla a nekdy i hodne smesny,kdyz si to blbe vylozi chlapek,ktery abych rekla pravdu na to ani nema.Zrovna mam cerstvy zazitek tak jsem dost napruzena.

Offline Sweet Potato
39680 příspěvků moje polička 21. června 2021 11:40

Dnes je světový den žiraf.

A taky mezinárodní den trpaslíků.
Pochlubte se, kdo má trpaslíka?

Fronta za osvobození zahradních trpaslíkůvyhlásila v roce 2002 Mezinárodní den trpaslíků, který se každoročně slaví 21. června. Den má učit tolerantnosti v zahradní architektuře.