Mulen v Občanské válce jsem byla na jeho straně ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Magráta Tu jsem ještě neviděla. Čeká mě ještě asi 15 filmů ![]()
jinx no ty vole! (pardon) To mají tak na týden, ne?
Evaeva ja nevim:)) chapala bych to v '91, to bych tam mozna stala taky, ale toto je fakt ulet.
jinx já si samozřejmě taky říkala, že se tam příležitostně dojdu kouknout. Na děti by tam mohli mít něco, co můžou zničit;) Ale takovou frontu jsem stála možná kdysi na vstup do Vatikánu, ale do obchodu![]()
Mulen Taky jsem vsechny tyhle Avengery, Strážce galaxie atd. sjela se synem loni při první vlně. Jak na tyhle filmy nejsem, tak sledovat to s ním byla zábava. Já jsem si oblíbila dost Thora :) A u Captain America mě strašně fascinovalo, jak to udělali, že byl na začátku tak hubeňoučkej.
Mulen já to znám všechno nazpaměť, tak ti trochu závidím, že se máš na co těšit :-)
Magráta To asi budou ty kulaté oči ![]()
Mulen My jsme sjižděli marvelovky na jaře, teda ne asi úplně všechny, ale většinu určitě. Captain America je nechutný klaďas
Teď jsme si dali tři filmy Star trek. A taky ok.
moonlight jako Stranger Things miluju (a je to spíš do přiznání, protože už jsem dost stará na to, abych to tak žrala
) a těším se na 4. řadu samozřejmě
moonlight haha. Mi pripomnelo, jak jsem telefonovala se sefem a na vterinu vypad signal a on rika: "mam pocit, ze mi tu na zlomky sekund vypadava elektrika" a ja: "uaaa, Demogorgon..!!" Sef se zacal smat a misto pracovnich veci jsme 15 minut resili serial..
moonlight Na to je mám ještě malé a popravdě, mě to ani moc neláká.
brrr No mě to taky nelákalo, ale je to super! Ta klučičí parta, 80. léta, studená válka, mimozemšťani nebo co to bylo, trochu ala King, prostě skvělý mix, i když postupně bohužel kvalita šla trochu dolů, ale na další řadu se taky těším Magráta
Ale musí to člověk prostě brát jako zábavu, fandit hrdinům atd. Ale pro malý děti to není, to je jasný.
Pavlena To byla výborná linka s tou Winonou Rider ![]()
jinx Tahle fotka mě dnes také pobavila a nechápala jsem
.
Kapitán Amerika je sice klaďas až k pláči, ale je děsně cute a sexy, zrovna na něj koukám. A už se nemůžu dočkat nové řady Stranger Things!
Sdělil někdo těm dobrým lidem, že bude (pravděpodobně) otevřeno i za týden? možná i za měsíc? ![]()
jinx Navíc s ohledem na dnešní počasí je to úlet úletů:-D.
barbucha no víš jak to je teď, nevis dne ani hodiny než nas zas zavřou. Já teda byla v Primarku jedine v Essenu a je to teda příšerná díra (obojí, jak Essen, tak tamější Primark), tak nevím kdo tam co nakupuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje