continuity Tak pro Francouze zeměpis vždycky končil hranicemi "hexagonu".
"Á, Československo, a můžu se vás zeptat, jste Srbka nebo Chorvatka?" Imigrační úřednice, 1991.
Jak říkám, to dovedu pochopit. Co nechápu, že neví, že to neví.
continuity Tak pro Francouze zeměpis vždycky končil hranicemi "hexagonu".
"Á, Československo, a můžu se vás zeptat, jste Srbka nebo Chorvatka?" Imigrační úřednice, 1991.
Jak říkám, to dovedu pochopit. Co nechápu, že neví, že to neví.
continuity
robot
viktorka_od splavu podle mě jsem to dodelala tou sedostribrnou barvou a nechci tam, kde jsou lidi - spíš mi všechny ostatní možnosti přišly ještě šílenější. ![]()
Sweet Potato prej Rusalka, tak to se povedlo
teda nepovedlo ![]()
Sweet Potato já čert, uplne mi to vyhovuje ![]()
continuity Já jsem to se šedostříbrnou dotáhla na rusalku
Emi ![]()
Isca no Rusalku nebo spíš elfku jsem si představovala, když jsem na to klikala. ![]()
continuity Měla jsi jít do zahrady, třeba by tam taky nebyli lidi ![]()
Isca ja Rusalka. S ruzovou a bilyma puntikama ![]()
Rusalka s neviditelnou farbou a v záhrade a parku.
Jsem jediný bezhlavý rytíř?![]()
INCOM1 A já jediná klekánice? Šla jsem na cool místa a vybrala si emo černou, nojono. :)
Hejkal
Jezibaba. ![]()
Mha Ale ta je tůze cool.
Tak to se v tom dusnu bude hodit.
Vodník. To by v tomhle počasí šlo ![]()
Zajimalo by me, kdo ty podivny otazky vymyslel a jakym zpusobem podle odpovedi vypadne vysledek.
Rusalka, to je dobrý
Kokoska Nevím, ale s některými jsem měla stejné odpovědi, taky jsem vybírala šedou a místo bez lidí.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.