tzaziki Že to člověk někde viděl, to je super, ale vzpomenout si, když to potřebuješ. Dobrý to je a ještě máš krásný plavky.
Já bych teda měla smůlu. Všechny spodní díly mám zavazovací a brazilky. Do toho bych svoje prsa nedala![]()
tzaziki Že to člověk někde viděl, to je super, ale vzpomenout si, když to potřebuješ. Dobrý to je a ještě máš krásný plavky.
Já bych teda měla smůlu. Všechny spodní díly mám zavazovací a brazilky. Do toho bych svoje prsa nedala![]()

continuity
taky jsem to musela zkusit, není to řešení pro všechny ![]()
Sweet Potato Ta diskuze by mě teda zajímala ![]()
Ignis mě i ten příspěvek ![]()
![]()
SunEclipse To je fakt ![]()
Sweet Potato moc bych chtela vedet, na co to byla reakce.
Pripomina mi to brigadu dcery v cestovce, kde zapisovala stiznosti na pobyty, a byly tam perly jako ze v poledne pisek na plazi moc palil nebo ze kolem apartmanu bylo moc stromu a ty kobylky (cti cikady) na nich neprijemne a dlouho řvaly.
Kokoska Sweet Potato SunEclipse
Našla jsem si to na FB. Stačí zadat koupaliště Ostrov
Sweet Potato
Výborný!
Mě pobavil google translator, chtěla jsem to dát do japonského vlákna, ale sem se to asi hodí víc. Někdy je prostě lepší raději nepátrat. Člověk ztratí iluze, do zapojení translatoru si myslí, že jeho večeře je vtipná!!!

Garfie
mám spoustu otázek. Byly fakt jen tři? Nezlomila sis na nic zub, nebo jsou rozemleté (to by se pak blbě počítaly) a zalívají se vroucí vodou?
Mulen Prostě nudle a tři nudné vyvařené kosti, nic zábavného! ![]()
Tak jsem si do kafe místo ovesneho mléka nalila mulťák.
Inovativní chuť.. ![]()
Dadoo vybavuje se mi oblicej Ladislava Peska ve filmu Hotel Modra hvezda, kdyz se z prinuceni napil kafe s octem ![]()
Edit- oprava nazvu filmu
Na sítích probíhají vášnivé diskuze o shopliftinguju. Lidl hbitě zareagoval. ![]()

Sweet Potato ta kukla nad tím se taky bude hodit. ![]()
Potkala jsem auto

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.