Čo vás dnes rozosmialo?
Lamicka
No ale to JE logicky!!!
Lamicka Mám to přesně stejně jako dcera, nejhorší je uklidit si! Už dost dlouho hledám takové to sítko-vajíčko na čaj.
Kokoska nejhorší není uklidit si. Nejhorší je, když to uklidí někdo jinej. A ty jdeš najisto a nenajdeš. Tak se zeptáš, a uklízeč ti řekne: "Je to tam a/nebo tam. Já mám všechno v hlavě, kde to je." ![]()
Kokoska já jsem z domova vycepovaná k zasedacímu pořádku, takže vím přesně, kde co mám. Jen mi v domácnosti poslední dobou "úřadují" vyznavači hromad a vypadá to, že se budu muset přizpůsobit já.![]()
Garfie
však se tím důsledně řídí! Jeho pokoj už neřeším, to bych se z toho zbláznila.
Tabea to se mi nestane, ze by nekdo uklidil moje veci ![]()
Lamicka to si vedes seznam? Kdyz neco preusporadas, tak ho aktualizujes? To teda neni nic pro me, ale zas bych si teda pak nemela stezovat.
Kokoska zasadni je nic "nepreusporadavat", pak uz to nikdy nenajdu![]()
viktorka_od splavu tak! A stejne mi to obcas neda.
Lamicka to si vedes seznam? Kdyz neco preusporadas, tak ho aktualizujes? To teda neni nic pro me, ale zas bych si teda pak nemela stezovat.
Já si to prostě pamatuji. Chvíli mi trva preicit ty automatizmy,, ale to stačí si to uvedomit. To samé, když balím na dovolenou. Pamatuji si, kam jsem co dala. blbý je když to sází do tašek muž a pak se ke chodí ptát, kde to je. ![]()
Já jsem si teda myslela, že vím, kde mám bodce na svíčky do advenťáku, protože točím jedny pořád dokola, tak ty jsem nenašla, ale našla jsem slaměný korpus z loňska o kterém jsem si myslela, že jsem ho spálila.
Kokoska sitko-vajicko na caj hledam uz 3 roky.
Kokoska pamatuju si to a presne jak pise continuity kdyz balim na dovolenou, vim presne kde co je.
Jedine, co si nepamatuju je obsah mrazaku :)
Lamickajá si to i pamatuji, ale někdy ani nechci vzpomínat, co jsem tam všechno nastrkala. ![]()
Lamicka jezis presne, nielenze uz neviem ake "poklady" sa v hlbinach skryvaju ale aj vzdy otvorim nespravny suflik ![]()
do statistiky: Nepamatuju si nic a hledám pořád něco. Sama jsem překvapená, jak i na malé ploše dokážu vše zašantročit. ![]()
SunEclipse já jsem si to pamatovala, dokud to za a. nezačali přemisťovat ty dva skřítci a za b. část věcí se musela přemístit do nelogických poloh, aby na ně skřítci nedosáhli ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje