Tak vy už možná znáte tu slavnou historku, kdy u nás byl na večeři soused, já poprosila muže, aby podal talíře a když se pán domu otázal, kde jsou, soused mlčky vstal a podal je?
![]()
Nedivila bych se, kdyby pan manžel pojal nepěkné podezření...
Tak vy už možná znáte tu slavnou historku, kdy u nás byl na večeři soused, já poprosila muže, aby podal talíře a když se pán domu otázal, kde jsou, soused mlčky vstal a podal je?
![]()
Nedivila bych se, kdyby pan manžel pojal nepěkné podezření...
barbucha No bylo z toho trochu dusno, ale kde jsou talíře asi pořád spíš matně tuší. ![]()
Chce to asi víc návštěv ![]()
Čeština 4. ročník.
Hledáme v textu slova s předponou VY.
-Višeň!
-Kryštofe, zkus si najít kořen slova, jesli ti to dává smysl...
-No jasně! Třeba... VI-ŠEŇ, ŠU-ŠEŇ!![]()
(s kamenný výrazem řečeno, navíc chlapec totální vizuální kopie Sheldona Coopera)
Nevím, jestli se to slovo v Čechách říká, ale u nás je to highlight týdne.![]()
Nevím, jestli se to slovo v Čechách říká,
Si piš, že říká.
A mně něco říká, že s Kryštofem a jeho logikou si ještě užiješ![]()
Garfie Hele a jak to ten soused věděl? ![]()
Luna To mi připomnělo "pohlavní vztyk" - v písemce z občanky, osmá třída, sexuální výchova. Pisatelem byl chlapec, z jeho pohledu předpona dávala dokonalý smysl. Na objasňování jsem rezignovala.
jerry Tak to víš, že jo. A nejen s ním. Jako jejich myšlenkové pochody jsou někdy fakt top.![]()
Byla jsem nakupovat!
Nahoře je katakanou "burando bagu", což si dokážete snadno přeložit jako "brand bags".

Garfie japonská SAPA? ![]()
RoSa Ne, sekáč, vlastně nelhali....ale ta výloha je dost tristní! ![]()
Uka birkinku! ![]()
Brácha ![]()

dzizisketa
ještě se měl trochu víc zapotit.
barbucha My jsme tuhle způsobili absolutní aha-moment naší učitelce španělštiny, když jsme jí vysvětlili, že "ty vole!" není jen zvuk, citoslovce, ale že to fakt něco znamená a co ![]()
Správně, osvěta se musí šířit po celým světě!
zdensy :DDD doufám, že jsi koupila aspoň tři!
zdensy ne![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.