Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 13:02

notna já mám pocit, že jsem si ho někam ukládala začátkem léta, když jsem přestala pít ty sypané čaje a začala "cold brew" sáčky. No, uklidila jsem důkladně. Počítám, že se objeví, až koupím nový.

Online notna
9262 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 15:42

Kokoska Ano, taky mi ztracená věc dost často vyplave napovrch, až koupím novou. 

Offline Kammila
753 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 16:26

já velmi často nemohu najít věci, které jsem uklidila naprosto neochvějně na logicky k tomu určené místo. Bohužel za pár měsíců si na tu logiku nemohu vzpomenout a tak jsme letos v létě kupovali znovu chladítka do mrazící tašky. Našla jsem je poté, co jsem podle logiky zazimovávala ty nové

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 16:36

Kammila z chladitek do tasky mi exmanzel po dovolene peclive vylil vsechnu tu kapalinu a zase je zavrel.  nedokazal vysvetlit proc (normalne se do vybalovani nijak nehrnul)

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 17:26

Já nemít toho zetě, tak se snad nezasměju.

Poslal mi fotku našeho mladého páru, na níž se boyfriend skví s (novým) kroužkem v nose. Pak jsme spolu mluvili a zeťák, co tomu říkám... jeho prej napadla jedna jediná adekvátní reakce, a to v češtině (ihned předvedl): Ty vole!

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 17:29

barbucha spis Ty bejku, za myho mladi nikdo jiny kruhy v nose nemel

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 17:34

barbuchaKroužek je zlatej? Ještě se mu podívej do vlasů, jestli nemá zlatý rohy, to má totiž Zubr v erbu Pernštejnů. :D

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 17:38

Kokoska 

To máš asi pravdu, ale to už by asi byl překladatelskej oříšek

Kan 

Zlatej určitě neni, boyfriend je student, takto socka

Offline Blanka
příspěvků moje polička 07. listopadu 2023 18:00

Človek by povedal, že v domácnosti, aká je tá naša - tzn. vyše 20 rokov od presťahovania ,a iba dvaja starší ľudia , už má všetko tak nejak prirodzene  svoje miesto . A má, totiž dovtedy, pokiaľ manžel, samozrejme v chválihodnej snahe „ pomôcť “ , nejde odložiť umytý, vyschnutý riad  - denne používaný ! Nie všetko, samozrejme, lebo napr. príbory odloží správne , ale kde sa stratili menšie tanieriky  pod kávové šálky, alebo napr.  naberačka, musím zistiť až následným prieskumom .

Offline Torrah
3248 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 11:19

Blanka tak to jsem ráda, že nejen můj muž po tolika letech, co spolu bydlíme, netuší, kam které nádobí patří. Taky občas hledám. A některé věci raděj nechává na lince, když neví (což je pro mě tedy lepší, než hledat :D).

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 11:51

notna Jj, nůž používaný na zeleninu jsme na chalupě našli až další rok při přehazování kompostu

Online dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 12:35

Isca 

Já dva roky ztracené klíče při výměně gauče, byly zapadlé mezi čalouněním.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 12:49

U nás nádobí uklízí odjakživa jen milostpán, takže cajk... zato však netuší, kde máme ručníky

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 13:27

Poslednich par prispevku ctu docela rada, taky jsem myslela, ze za 15 let na jednom miste by ten chlap mohl vedet, kde co mame. Tuhle uz me to Kam to mam dat? namichlo, houkla jsem Muzes to treba drzet v ruce! A uklidil to spravne, takze jen zapojit mozek.

Offline jerry
11041 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 14:04
Reakce na Kokoska:

Muzes to treba drzet v ruce! 

​Není nad asertivitu.

Online andulka01
12764 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 16:34

Isca Taky očekávám, že zmizelé zahradní nůžky Fiskars najdeme na jaře při přehazování kompostu jsem zvědavá, v jakém stavu budou, byly dost drahé

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 17:13

Sambo minuly rok stratil bezdrotove sluchadla. Na jar ich nasla mama zapadnute v skladacej zahradnej stoličke ked ju po zime zase vytiahla :)

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 23:39

Tak vy už možná znáte tu slavnou historku, kdy u nás byl na večeři soused, já poprosila muže, aby podal talíře a když se pán domu otázal, kde jsou, soused mlčky vstal a podal je?

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 23:43

Já mám spíš "co vás dnes vyděsilo", ale dám to sem. O víkendu jsme byli v pronajaté chatě, takový srub ve svahu, vstup do prvního patra a "přízemí" zabudované v kopci, na jednu stranu s výhledem. No a tam byly dole železné dveře, jakoby dovnitř toho kopce...a na nich nápis....

"Nedělejte prosím hluk v blízkosti dveří.....nedotýkejte se kliky"

Jako musím říct, že se mi nespalo úplně dobře!!!

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 08. listopadu 2023 23:47
Reakce na Kokoska:

Poslednich par prispevku ctu docela rada, taky jsem myslela, ze za 15 let na jednom miste by ten chlap mohl vedet, kde co mame. Tuhle uz me to Kam to mam dat? namichlo, houkla jsem Muzes to treba drzet v ruce! A uklidil to spravne, takze jen zapojit mozek.

směju se tu nahlas