Sweet Potato My jsme se tyhle blbinky s prsty na nohách učily na pilates a od té doby potřebuju o číslo větší boty! ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Spocka v pohodě obě ruce, lokty ani náhodou. A dotknout se jazykem špičky nosu to fakt jde? ![]()
Samantha hýbat ušima uním taky. A všechny věci s prsty na rukou v pohodě, ovšem ty oční a jazykové cviky vůbec. ![]()
Samantha Až na ty uši, tento um jsem nepodědila, zvládnu všechno.
Pinot Noir Kdo hraje na klavír, tak ty prsty umí, si myslím. Taky mi to jde.
notna tak těm mým pár pokusům se ani nedá říct hraní
. Ale flétna možná taky prsty trochu vycvičila.
Raduza Nos jít může, loket nikdy.
Samantha Co uši? Olíznout? ![]()
Sweet PotatoJedině od psa. To zvládnem na jedničku ![]()
Ježiš, měla bych pracovat. Místo toho: malíček k ukazováčku dobrý obě ruce, Spok dobrý. Na loket jsem si zavřela dveře kanceláře, to nedám. Nos taky nedám. Hlásím, že moje ségra umí udělat ruličku z jazyka.
Marbuša A jeden muj kámoš uměl vykrkat celou abecedu...(no nic, jsem jen zvědavá, kde se to zastaví);-)
Karja Manželův kamarád v restauraci operně přezpíval celý jídelní lístek, ale to asi není zváštní schopnost, spíš drzost ![]()
- prsty k sobě v pohodě, obě ruce
- spok obě ruce v pohodě
- nos ani loket si neolíznu
- ruličku z jazyka umím ALE!
- umím jazyk převrátit naopak - ale jen na jednu stranu ![]()
Za studií jsme měli hezký večer díky zjištění, že většina chlapců nezvládne spojit ruce za zády. Nepotřebují to - nezapínají si podprsenku...
natož si zapnout šaty vzadu ![]()
Samantha No právě...
brrr Ten loket bych teda prosila zdokumentovat. Dyť to ani neni fyziologicky možný! ![]()
Sweet Potato jo na to bych potřebovala buď o deset centimetrů delší jazyk, nebo o deset centimetrů kratší pažní kost ![]()
Ježíš , teď mi to došlo ..
. ne olíznout, hýbat ušima ....umí Pinot. ... a uměl něčí dědeček
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje