Samantha Já v tom vidím jednu, jedinou věc.
Hooodně nepovedenou profiterolku? :D:D
Samantha Já v tom vidím jednu, jedinou věc.
Hooodně nepovedenou profiterolku? :D:D
brrr no já taky, ale stejně mě zajímalo, co to je. ![]()
brrrPočkej, oni jim to nekoupili schválně? Já myslela ze jo a říkám si, noo docela osobitej humor, na babičku s dědou, ale zas kdo to může říct, že mu děda přivezl z dovolený pytlík pi... A že si na to kluci budou dlouho pamatovat:D

Mně se vždycky smějou, když na prstech počítám do 5. Palec, ukazováček, malíček, prsteníček a prostředník na konec. Jinak se mi ty prsty neotevřou ![]()
Lama_z_Lana můžeš od malíčku a přidržovat ostatní palcem, jako Britové. Jak na tý slavný Williamově fotce ![]()

žluťásek no moje trojka je paroháč s palcem. Trochu se děsím, jestli to gesto něco neznamená ![]()
Karja Nepřivezli, dokonce si myslím, že si doteď naši nevšimli, jako co to vypadá. Kluci kupodivu taky.
Lama_z_Lana metal!![]()
Mrakoplas s tím dokážu žít ![]()
Procházím si hlasovací lístky do EP a to je teda matroš
Muze mi prosím někdo vysvětlit, co přesně dělá osoba, která má jako profesi uvedeno "provázení obnovou přirozené společenské schopnosti sebeorganizace " ?
No, já na to taky koukala, jestli mi dali správný papíry.
Při prvním pohledu to vypadá jako seznam účinkujích v pořadu "Na stojáka".
Samantha Trojnásobný vítěz AZ kvízu a vedoucí kroužku pro děti je taky dobrej![]()
No vy se tomu tady chechtate, ale já se tím včera probírala a padla z toho na mě deprese!
"Plavky formujici brisko s potiskem palem" (M&S). Pokud neni na brisku potisk, na formovani zapomente ![]()
Kokoska no plavky z M&S nedoporučuji ani s potiskem bříška ani bez něj. Sice sedí hezky, ale schnou věčnost. A kdo chce byt hodiny v mokrých plavkách.
continuity ja kdysi mela takovy krasny, daly se nosit i bez raminek, schly docela dobre. Ale koukala jsem ted, ze to maji samy naraseni a zebrovani, to urcite bude horsi.
Kokoskajá mám nařasené plavky od Lascana a jsou suché hned. Zato podobné od M&S schnou fakt hodiny, kolikrát neuschnou z večera do rána ![]()
continuity Nesmíš lézt pořád do vody ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.