Profil na zlepšení nálady
Čo vás dnes rozosmialo?
marieu to je bozii ![]()
Minitakže jehněčí/mutton?
andulka01 asi ne, spíš určitá část
What meat is button?Unsure of what "button bone pork" was I did contact Bergy. and found that they are neckbone cuts. Little, round, flat bones that are quite meaty and very reasonable.
Button ribs are flat, circular-shaped bones located at the sirloin end of the loin. They are not actually ribs, as they are not taken from the rib cage. The button ribs consist of the last four to six bones on the backbone; they do not have actual ribs connected to them
Mini a jo, jehněčí už tam je, ale tohle je taky divný
marieu Nene, ti jsou výýýborní!!! ![]()
Tohle mě pobavilo.

Pinot Noir
a ještě to dělají nazpátek těm prodavačkám. ![]()
Vykouknul na mě článek o první pomoci resp. o mně dosud neznámým záchranáři... pustila jsem si na instáči některý jeho videa a pobavily hodně. Je vtipnej ![]()
To je hvězda mezi záchranáři, vydal i skvělou knížku.
Pro osvětu udělal víc než všechny ty státem financovaný kampaně.
Na tohle jsi možná taky narazila https://www.youtube.com/watch?v=SYPAsgOk6jQ
Navíc je to pěknej chlap ![]()
Proveenglish na IG, lektor angličtiny, je super, vulgární a super.
barbucha ten zachranar pracuje na motolskem urgentu a spolecne s ceskym rozhlasem udelal skvelou podcastovou serii Urgent.
Dnes už druhej frajer. Já bych ho v milované vaně nechala pro výstrahu, až dokud ta voda neopadne.

continuity čim ty lidi myslí...
andulka01 nevím teda, co si myslel, že se stane, ale ta reklama nad tím tomu nasadila korunu.
Maluju putovní kamínky a jsem v souvisejících facebookových skupinách a teď mě tam rozesmál jeden příspěvek. Paní chtěla namalovat na kamínek tento motiv, ale obličej se jí stále nedařil vystihnout, tak to vyřešila takhle. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje