Čo vás dnes rozosmialo?
continuity mne tam chyba hydina, ale nenapada mi ziadna, co by mohla byt prelozena ako houba :)
Nejsou to supinate bile scallops? Divne, ale treba si to nejak zamenilo za scaly, scaled... Ale houbu fakt netusim
continuityCo sis to koupila? ![]()
Sweet Potatojá nic, naštěstí ![]()
Tabea jestli to nemůže být nějaká vysoká a divočák?
Tam jsou ty teploty rozdílné určitě.
jenže je to v kolonce typ úpravy (a ne druh masa), ne?
Synek nám jel nakoupit nějaký drobnosti do Ikei a koupil si! Plyšového Marťana. Se tu s manželem na sebe tlemime už dobrou hodinu.
Kan ale to je hezký … potvrzení , že v každým chlapovi je pořád kus kluka ![]()
Miluju to tady 
dzizisketa Čekaly tam na tebe?
Co na to Aranel ?
Vůbec nevím. Jenom chci říct, že AI je zatím spíš špatný služebník ![]()
Prej dárek do sborovny ZŠ. :D

Kan Prepáčte, nerozumiem, čo je na tom na pobavenie?
Anička dušička Znáš fb skupinu Líný učitel?
Kan Práveže poznám, sledujem aj Štekánku the učitelku. Preto sa pýtam, lebo si tú knižku chcem kúpiť, keď vyjde. Mám už síce dospelé deti, ale téma školstva ma zaujíma od čias, keď som ešte sama chodila do školy.
Olivy jsou koelgovy, jen mne pobavilo to uchování papírků na orientační určení stupně zasolení v boxu v ledničce na jídlo ![]()
A dnes jsem už byla pozvána k řešení závažného problému - "ty máš psa, má psí moč nějaké speciální označení, třeba jako že hovnu se říká exkrement?" ![]()
Anička dušička Tak jestli čteš oba, tak víš, že je hejtí hlavně učitelé. Já si ji chci taky koupit, zajímá mě vývoj školství, dítě už je mimo ústavy.
Kan Aha, už som sa chytila. Áno, zo dva kusy by sa zišlo dodať do všetkých zborovní V Česku, aj na Slovensku :-) ;-).
Zajtra máme na záhradke oslavu a podľa mojej mamy v nedeľu treba záhradku už zazimovat, lebo možné ochladenie = mrznutie ![]()
letfenixa Neber to na lehkou váhu, už bude možná jen 25°C!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje