.. krásné ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
continuity njn ono se to tam nejmenuje myší díra pro nic za nic:)
Pinot Noir jezis to je genialni![]()
711990 že? Ten bych chtěla najít. ![]()
Pinot Noir To je super!
Pinot Noir
boží
Tohle asi potřebuji

continuity Odkud? Vyrobila jsem si při stěhování trhlinu v kraťasech, přemýšlím o záplatě a toto jde jak na zavolanou!
Isca podle mě je to jenom obrázek bohužel.
Isca možná tady? https://flugzeugmoebel.de/teamchemtrail
Večer jsem hledala nějakej vtip s kočkama, i napadlo mě zabrousit do místního vlákna. Samozřejmě jsem moc koček nenašla (vím že jich tu jsou mraky
) - zdržela jsem se v období covidu a královsky se bavila snad dvě hodiny
Vona to byla vlastně dost veselá doba ![]()
barbucha Jéjeje:-D Snad to ani nepřipomínej.
Ale v souvislosti navážu, segra má novou kočku a jmenuje se....Negřík. Jako prej to dětem nechtěla zatrhnout, ale u veterináře prý nahlási srabácky čertík.
Karja no dcera měla na tom adaptaku vytvořit v týmu povidku se slovama na N, takže zakázaný Nword milostivě vynechali a vytvořili něco o Nekrofilovi nesoulozicim nezletilé nebožtíky.
Snad i dobře, že je evakuovali ještě předtím než došlo na prezentaci tohoto veledila. ![]()
continuity No ano, vidím,že trend se může zhoršit. Ten předtím byl Ninja. Kde to ty děti berou ...
continuity Superschopnost puberťáků porušovat pravidla dodržováním ![]()
Můj vnuk pojmenoval svoje morče Renault. Bylo mu asi pět.
continuity letadla neexistujou. Ale ani to jim nezabrání sypat!

Jako nemohli by nám namluvit, že už existujou teleporty? Ta x-hodinova simulace letu mě leda s*re a je mi blbě. Dík!
Lama_z_Lana mě by víc štvala ta simulace dovolené. Takže cestovací vlákno přesunem do Co se vám zdálo ![]()
Karja continuity
Výborný, oboje!
Já mám historku od kamarádky, takto učitelky první třídy....velká událost, učí se první písmenko, M. Takže ona "napadá někoho slovíčko začínající na písmenko M?" A roztomilá holčička z druhé lavice "mojito". ![]()
Tak Betty To je milý, moje ségra měla myš jménem "Evelína Ruprechtová", museli jsme ji pochopitelně oslovovat celým jménem, jinak to neprošlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje