Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Online Karja
44632 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 08:43

včera jsem byla celý den na schůzce, která by byla fakt vtipná, kdybych nevěděla, že pro toho člověka budu měsíc pracovat. Byla to jedna velká one men show takovýho toho typa, co všechno ví, všude byl, je nejlepší a ostatní jsou po lobotomii. Ale on je upřímně velice nesympatický, s blbou povahou, a myslim, že mimo práce je uplně k hovnu, jeho osobní život odhaduji na mizerný. A nejlepší hláška byla, že nemá rád lidi, co melou ,ale že je férový, a lidem říká věci na rovinu, prostě jim řekne, vy moc melete a to se mi nelíbí. Klidně u pohovoru, protože když jim to takhle někdo řekne, tak třeba se chytnou za nos a něco s tím udělají že jo a pomůže jim to. (on sám mele strašně a rád se poslouchá, velice). A já si jen v hlavě pomyslela, jak mu říkám "víte co, myslím, že jste kretén, říkám vám to takhle otevřeně, protože třeba s tím konečně něco uděláte a pomůžeme vám to v životě":-D. jak by to teda vzal:D Bože já budu takovej chudák.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 05. prosince 2024 09:29

Karja - ale   veď ešte nie je nič stratené - ak u toho človeka budete mesiac  pracovať, nájde sa  isto aj lepšia  príležitosť povedať mu vaše hodnotenie  -  najlepšie keď budete končiť !

Online Janulik03
20224 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 09:39

Karja tieto typy sa za nos nechytia, ale mozno ti na rovinu povie že moc melies a mala by si sa zamyslieť nad sebou

Offline notna
9422 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 09:40

Karja Vtipný to je, když to čtu Hlavně tvoje odpověď. Držím palce, ať tě pan během spolupráce moc nes..e. Ani nevím, kde se to ve mě vzalo, jednou v životě jsem se rázně a velmi slušně vymezila vůči jednomu protivnému klientovi. A ono to zafungovalo a on si ke mně už nikdy nic podobného nedovolil. A spolupracujeme moc hezky už 20 let. Třeba by to na toho tvyho taky zafungovalo , ale vím, že člověk většinou na to rázně řešení nemá a neudělá ho. Ja vubec nechápu, ze jsem tehdy tak zareagovala. Vubec mi to není vlastní taková pohotovost.

Offline Kokoska
34871 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 10:08

Karja hlaska Jsem ferovy a rikam veci lidem na rovinu...  vzdycky znamena, ze dotycny je neomaleny idiot s vysokym minenim o sve osobe. Hodne stesti, mesic neni nastesti tak dlouha doba. Jen bacha, aby si te neoblibil a nevyzadoval dalsi tvoji spolupraci!

Online Karja
44632 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 10:27

Kokoska Určitě ne, on mě nesnáší, mi řekl, že moje dotazy ho občas pěkně naserou. A nejen, že mě bere jako nekompetentní osobu, jakože nejsem rovna v diskuzi s ním, ale já jí nejsem ani hodna! Ještě máme jedno setkání v prosinci, moc se těšim a mluvit tam vůbec nebudu, fakt:-D 

notna Ano, někdy to jde, ale tady to nejde:-D.

Ale jako tam padaly různý perly, fakt co Vás ani nenapadne, že lidi můžou v takovémto pracovním postavení a v určitém společenském postavení vůči vám říct, ale to nemůžu ani napsat, to pak někdo odhalí, firma je to velká a letim:-D. 

Online Janulik03
20224 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 10:37

Karja najhoršia zrážka je stret s blbcom

Offline Sweet Potato
40255 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 10:38

Karja Představuju si Zlatoslava Lockharta.

Online Janulik03
20224 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 10:43

Mne sa stalo raz a uz daavno v praveku. Nastupila som do práce, tak kopa chlapov a potom jedna miestnosť žien co po nich kontrolovali kvalitu vyrobeného.

Ja mladé ucho som to dostala na starosť. Bola som varovana ze jeden pan je doterny a chytá za zadok. 

Idem si tak okolo a v tom citim cudziu ruku na zadku. Ani neviem ako , ale z fleku som mu vylepila facku.  Viac od ulaku ako od hnevu. 

A nakracala som do miestnosti so ženami a hlasno som okomentovala, ze ma ten starý ulisak obťažoval. Nastalo hrobové ticho, jedna pani sa zdvihla a odišla a potom mi ostatné povedali, že to je jej muž. No mala som pokoj a pani sa stala jednou z mojich kamarátok

Offline Sweet Potato
40255 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 11:55

Janulik03 To je výborná historka!

Offline Sweet Potato
40255 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 11:56

Odposlechnuto v bistru:

- S čím je ten chleba?

- S buffarellou.

- Co to je?

- To je jako mozzarella, ale od bejka.

Online Janulik03
20224 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 12:15
Online viktorka_od splavu
49265 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 12:19

Sweet Potato to bych nejedla!

49265 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 12:22

Karja me kdysi takovej podobnej typek vytocil po telefonu, vpodstate mi vynadal co ti to dovoluju jemu volat, ze clovek jeho urovne se s osobou jako ja nehodla bavit! no nakonec to dopadlo ze jsem mu teda vezla nejake veci k podpisu, ze to teda milostive udela.. ehm na miste se to otocilopan mel kancl v jakesi polorozpadle boude a asi 180kg osuntely chlapek, ja tehdy mlada a krasna, no vtipny moc

Online Karja
44632 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 13:13

viktorka_od splavu no jako to on pracovně je uplně jinde než já, to jako bezesporu a ani to nikdy nedoženu, on je pracovně fakt dobrý, ale....ale to je prostě k ničemu uplně:-D

49265 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 14:09

Karja tak ten "muj" to taky mel opravnene, ac to nevypadalo, ale to ho jednak neopravnovalo k tomu chovani plus pak to vyzneni bylo proste vtipny

Offline andulka01
12835 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 14:22

Sweet Potato nene
asi babišova škola, mlíko z žaludku, no...

Offline Kokoska
34871 příspěvků moje polička 05. prosince 2024 14:24

Sweet Potato divnej bejk

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 12:26

Karja strašně tlapkám, to zní jako docela toxický pán.. Hrozně vtipně jsi to popsala, úplně se mi zhmotnil před očima. Aspoň zase budeš zocelena do dalších pracovních interakcí. (jsem si uvědomila, že už strašně dlouho v přáci nemusím jednat s blbci a navíc se u nás ctí takové to pracovní ovzduší, pokud bych na nějaký takový případ upozornila, tak by šéf udělal velké tóčo.)

Offline Sweet Potato
40255 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 15:01

Čím víc kostek, tím víc Burberry.