Pavlena A to jako jsem napsala jednu věc z deseti, co se tam dělo. Sambovi jsem to doma vyprávěla půl dne:D. Uvidíme příští pokračování one men show, ja mu asi řeknu, že vsechno vyřídíme v provozu na hale, protože já s ním nechci být sama jako:D:D
Čo vás dnes rozosmialo?
Sweet Potato a teď nutně potřebuju vědět, jestli Burberry dělá i spodní prádlo...
No ale už jsem taky zažila, na vladtní svatbě, dcera tchánových ruských kámošů - komplet v hnědé kostce až oči precházely, kromě bot, to byly tuším Louboutinky ![]()
Ano, je to možná nějaká východní zvyklost, obléct se do jedné značky odshora dolů, ale mám teď dvě kolegyně z Ruska a považují to za nejlepší způsob oblékání. Hlavně ty nápisy tam hrají roli.
Mha ano ano, taky to vždycky s rozkoší sleduju na letišti. Minule se mnou čekali rovnou dva pánové Gucci odshora až dolů. Ten jeden měl s sebou paní LV. Ta je teda špatně vidět.
Ty Gucci outfity jsou vždycky parádní. 
To jsi odvážná, já se bojím fotit, že by mi přišli nabančit:)) Ale možná by naopak byli potěšení a ještě by ukázali i gucci ponožky a gucci nátělník, kdo ví...
Z LV paní vidím tašku?
ještě by ukázali i gucci ponožky a gucci nátělník, kdo ví...
...a možná i Gucci spoďáry![]()
Nestraš ![]()
Doplňuji,
teď jsem si vzpomněla na ohavnou historku ze školky, kde hrály roli právě slipy od Gucciho, hysterická reakce matky a jedno neudrzeni stolice.
Tabea není to na rozvod Gucci pán a LV paní ![]()
![]()
Dítko si pokadilo Gucci spodky? Nebo snad matka?![]()
Chudák malé dítě, ale učitelky ve školce dostaly hrozně vynadáno, že to pustilo zrovna do toho značkového prádla.
Vím, patří to do OMFGoveho vlákna, to byla jen taková asociace:)
Mha Asi hodobóžový slipáče. Mu to dají do školky, to je taky nerozum, ale. Haha
Raduza
Chudák malé dítě, ale učitelky ve školce dostaly hrozně vynadáno, že to pustilo zrovna do toho značkového prádla.
Neneeee ![]()
Muz v jeseni brigadoval v palenici, ale nepalil slivovicu, len vedľa srotovali jablka a robili mušt. Tak ho miestni záhradkári pozvali na Mikulášsky večierok samozrejme aj so mnou. Že si vyrazíme, konecne po dlhom čase spolu.
Nahodila som overal, dala opätky, muž tada našťastie išiel v pulovri a nohaviciach.
Keď sme dorazili, strhla som rýchlo ešte v aute korale, náušnice. No neodhadli sme to, zeny mali rifle, teple fleecove vesty, muži kapsace, vesty.
Ale bolo super, dobré jedlo, pitie, domonca aj hudba bola.
Len škoda ze sme nemohli byť dlho muz vydrzal dve hodiny, potpm už mal dosť a musela som ho vziať domov . Tak sme zvažovali, či sa pridáme do klubu záhradkárov, leno je tam kopa super ľudí.
A nabuduce stačia tepláky ![]()
Janulik03 Spolek zahrádkářů je super a u nás teda jsou dost akční, pořádají výstavy a výlety a jako člen máš levnější vstupné třeba na Flóru Olomouc. Teď k jaru jedou někam na tulipány. Dobře jste se bavili a tak to má být.
Kan to aj tí naši, výlety, výstavy, tam teda davam každý rok niečo, to oni už si sami pýtajú. Doteraz nebol čas, teraz by sme si ho uz našli
Janulik03 Haha, to je vtipný! Úplně tě vidím!!! Ale věřím, že se tam mohla sejít fajn parta. Navíc v klubu zahrádkářům bych ten dress code čekala takový volnější. :-)
Janulik03 ![]()
A neváhej, super lidí není nikdy dost.
A já se zase kácím z Garfíka, probírají v angličtině poezii a mají složit tanka, což je styl tradiční japonské básně. Ponechám to v originále, je to takové znělejší než v překladu...klasičtí básníci by se asi divili.
In our classroom
There is a lot of staplers
We are missing four
Because Taira ate them all
Now we have to buy a lot
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články