Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Online Karja
44632 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 15:19

Pavlena A to jako jsem napsala jednu věc z deseti, co se tam dělo. Sambovi jsem to doma vyprávěla půl dne:D. Uvidíme příští pokračování one men show, ja mu asi řeknu, že vsechno vyřídíme v provozu na hale, protože já s ním nechci být sama jako:D:D

Offline andulka01
12835 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 16:23

Sweet Potato a teď nutně potřebuju vědět, jestli Burberry dělá i spodní prádlo...

No ale už jsem taky zažila, na vladtní svatbě, dcera tchánových ruských kámošů - komplet v hnědé kostce až oči precházely,  kromě bot, to byly tuším Louboutinky

Offline Mha
příspěvků moje polička 06. prosince 2024 18:42

andulka01

Ano, je to možná nějaká východní zvyklost, obléct se do jedné značky odshora dolů, ale mám teď dvě kolegyně z Ruska a považují to za nejlepší způsob oblékání. Hlavně ty nápisy tam hrají roli. 

Offline Tabea
8093 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 18:57

Mha ano ano, taky to vždycky s rozkoší sleduju na letišti. Minule se mnou čekali rovnou dva pánové Gucci odshora až dolů. Ten jeden měl s sebou paní LV. Ta je teda špatně vidět. Ty Gucci outfity jsou vždycky parádní. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 06. prosince 2024 19:49

Tabea

To jsi odvážná, já se bojím fotit, že by mi přišli nabančit:)) Ale možná by naopak byli potěšení a ještě by ukázali i gucci ponožky a gucci nátělník, kdo ví... 

Z LV paní vidím tašku? 

Online jerry
11215 příspěvků moje polička 06. prosince 2024 20:06
Reakce na Mha:

ještě by ukázali i gucci ponožky a gucci nátělník, kdo ví... 

​...a možná i Gucci spoďáry

Offline Mha
příspěvků moje polička 06. prosince 2024 20:08

jerry

Nestraš

Doplňuji,

teď jsem si vzpomněla na ohavnou historku ze školky, kde hrály roli právě slipy od Gucciho, hysterická reakce matky a jedno neudrzeni stolice. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. prosince 2024 20:33

Tabea není to na rozvod Gucci pán a LV paní

Offline Raduza
příspěvků moje polička 07. prosince 2024 09:20

Mha

Dítko si pokadilo Gucci spodky? Nebo snad matka?

Offline Mha
příspěvků moje polička 07. prosince 2024 12:37

Raduza

Chudák malé dítě, ale učitelky ve školce dostaly hrozně vynadáno, že to pustilo zrovna do toho značkového prádla.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. prosince 2024 12:58

Mha

Offline Mha
příspěvků moje polička 07. prosince 2024 13:02

Evaeva

Vím, patří to do OMFGoveho vlákna, to byla jen taková asociace:) 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 15:42

Mha Asi hodobóžový slipáče. Mu to dají do školky, to je taky nerozum, ale. Haha

Offline Sweet Potato
40255 příspěvků moje polička 07. prosince 2024 16:31
Reakce na Mha:

Raduza

Chudák malé dítě, ale učitelky ve školce dostaly hrozně vynadáno, že to pustilo zrovna do toho značkového prádla.

​Neneeee

Online Janulik03
20224 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 12:48

Muz v jeseni brigadoval v palenici, ale nepalil slivovicu, len vedľa srotovali jablka a robili mušt. Tak ho miestni záhradkári pozvali na Mikulášsky večierok samozrejme aj so mnou. Že si vyrazíme, konecne po dlhom čase spolu.

Nahodila som overal, dala opätky, muž tada našťastie išiel v pulovri a nohaviciach.

Keď sme dorazili, strhla som rýchlo ešte v aute korale, náušnice. No neodhadli sme to, zeny mali rifle, teple fleecove vesty,  muži kapsace, vesty.

Ale bolo super, dobré jedlo, pitie, domonca aj hudba bola.

Len škoda ze sme nemohli byť dlho muz vydrzal dve hodiny, potpm už mal dosť a musela som ho vziať domov . Tak sme zvažovali, či sa pridáme do klubu záhradkárov, leno je tam kopa super ľudí.

A nabuduce stačia tepláky

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 12:52

Janulik03 Spolek zahrádkářů je super a u nás teda jsou dost akční, pořádají výstavy a výlety a jako člen máš levnější vstupné třeba na Flóru Olomouc. Teď k jaru jedou někam na tulipány. Dobře jste se bavili a tak to má být.

Online Janulik03
20224 příspěvků moje polička 09. prosince 2024 13:07

Kan to aj tí naši, výlety, výstavy, tam teda davam každý rok niečo, to oni už si sami pýtajú. Doteraz nebol čas, teraz by sme si ho uz našli

Offline Garfie
28528 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 08:50

Janulik03 Haha, to je vtipný! Úplně tě vidím!!! Ale věřím, že se tam mohla sejít fajn parta. Navíc v klubu zahrádkářům bych ten dress code čekala takový volnější. :-) 

Offline Sweet Potato
40255 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 08:53

Janulik03
A neváhej, super lidí není nikdy dost.

Offline Garfie
28528 příspěvků moje polička 11. prosince 2024 08:56

A já se zase kácím z Garfíka, probírají v angličtině poezii a mají složit tanka, což je styl tradiční japonské básně. Ponechám to v originále, je to takové znělejší než v překladu...klasičtí básníci by se asi divili. 

In our classroom

There is a lot of staplers

We are missing four

Because Taira ate them all

Now we have to buy a lot