Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 23. listopadu 2024 23:06

Torrah perfektné !!!!

To by som si dala do CV!!!

Offline Torrah
3365 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 13:24

slniecko :) to jo, že bych si to strčila na web, myslíš? Jako čtenáři nám píší? :D

Offline Mha
příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 17:11

Torrah

A do hodnocení do databáze knih:) 

Offline Torrah
3365 příspěvků moje polička 24. listopadu 2024 18:59

Mha jo, to jsem dceři říkala, ať mi to tam ten její kámoš kouká napsat! :D

Offline Aranel
6596 příspěvků moje polička 27. listopadu 2024 10:58
Reakce na Marbuša:

K tomu stárnutí: Ségra byla na srazu z gymplu a povídá "Jako holky dobrý, ale ti kluci, hrozný". A shodou okolností jsem se druhý den u oběda bavila s kolegou, který byl taky na nějakým srazu a říkal "Kluci dobrý, ale ty holky snad za sebe poslaly svoje mámy". Takže asi tak...

Offline slniecko admin
19553 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 01:30
Reakce na Torrah:

slniecko :) to jo, že bych si to strčila na web, myslíš? Jako čtenáři nám píší? :D

​ááááno!!!!

Offline Sweet Potato
40255 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 16:54

Nová výzva.

Offline Janulik03
20224 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 18:13

Sweet Potato a ja sa trápim že prečo mi to nevychádza

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 19:11

Dneska jsem Alzheimer Queen. Rezervovala jsem si na prodejně knížku, ale to správný knihkupectví jsem trefila až na potřetí

Online continuity
43008 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 19:26

Lama_z_Lana

Alzaheimer! tuhle jsem obehla všechny zásilkovny, které na sídlišti máme. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 20:40

continuity já byla nedávno odnést balíky na vrácení přímo v obchodě (posílat si nechávám do boxu, když to jde). Po cestě zpět, že si ještě před domem vyzvednu balík z toho boxu. Ano, tentokrát byl v tom obchodě

Offline Kokoska
34871 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 21:54

continuity ty nemas appku zasilkovny? Vzdyt tam pisou, kde to je. I v mailech, ne? Byla bych bez toho ztracena, kupodivu ne vsechny eshopy nabizeji tu moji oblibenou, tam uz me znaji. Stejne tak v nejblizsich klinovych remenech.

Online continuity
43008 příspěvků moje polička 28. listopadu 2024 22:14

Kokoska no já jsem si přeci byla jistá, kde to je. K čemu apka?

To je jako se čtením návodů. 

Offline Garfie
28525 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 00:41
Offline Garfie
28525 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 00:56

Syn měl domácí úkol z angličtiny-napsat dopis učiteli (je to zároveň jejich třídní). Myslím, že je to velmi hezký počin (dělají to tuším 3-4x do roka), téma mají libovolné a učitel všem odepíše. Občas je to velmi osobní, pamatuju si, že dcera si mu stěžovala, jak těžký je přesun do JP a on jí odpověděl moc hezky....no tak k malému Garfikovi. Pro pochopení věci, vyučovací hodina trvá cca 50 minut, většinou během ní mají krátkou přestávku, nemají volno, ale dělají prostě něco volnějšího, třeba hrají hru a podobně. 

Řežu se tady u toho smíchy. Formální stránka je perfektni "vážený pane....blbla, rozlouční a tak, všechno na 100%). Zato ten obsah....něco ve smyslu: 

"Všimnul jsem si, že v poslední době děláme v hodinách málo přestávek. Počet se mi zdá opravdu malý (nepočítám skutečné přestávky). Pokud je to způsob, jakým chcete výuku vést, pak je to v pořádku a tento dopis tedy slouží jen k tomu, abychom si procvičili psaní dopisů. Pokud to ale má být skutečný dopis, rád bych Vás upozornil, že byste neměl ničit prastará pravidla naší třídy o počtu krátkých přestávek během hodiny. Je to velmi užitečná věc. 

Doufám, že Vás tento dopis nenaštval, nebo se Vá nějak nedotknul, zvlášť když v době jeho čtení už může být problém dávno vyřešen a má stížnost bude bezpředmětná. Přeji Vám při čtení našich dopisů hodně štěstí, přestože si myslím, že je to trochu divný úkol. 

S úctou...

P.S. Vím, že v poslední hodině jsme měli malou přestávku, ale napsaný dopis už nejde změnit, protože pero se nedá vygumovat a já bych si netroufl použít na dopis pro Vás tužku. Jediné co bych mohl udělat, je spálit celý tento dopis a začít znovu. 

P.P.S. Poslední přestávka se mi opravdu líbila, zvláště to, že byla inspirována hrou vlkodlaků....

Trochu jsem se bála, ale dostal jedničku.

Online DruI
5577 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 06:55

Garfie Garfík je číslo :) Tak já mu přeju co nejvíc vlkodlačích přestávek ;)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 06:55

GarfieJe dobrej a napsal to moc hezky! Kolik dopisů prosím bude psát pán učitel? 

Offline Garfie
28525 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 08:15

Kan Ty jo, to přesně nevím....ale pokud vím, učí čtyři třídy, takže cca 80. Dělá to zhruba 3x ročně a odepisuje fakt osobně, reaguje na to, co děti píší, žádné "přes kopírák". 

Offline Kokoska
34871 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 08:17

Garfie to je ale uzasny dopis! Takova smes ucty a detske uprimnosti, zaroven vycita a chvali a omlouva se, fakt mistrovske dilo! Vcetne upozorneni na prastara pravidla, to v Japonsku muselo zabodovat!

Online continuity
43008 příspěvků moje polička 29. listopadu 2024 08:18

Garfie garfik je boží