Torrah perfektné
!!!!
To by som si dala do CV!!!
Torrah perfektné
!!!!
To by som si dala do CV!!!
slniecko :) to jo, že bych si to strčila na web, myslíš? Jako čtenáři nám píší? :D
A do hodnocení do databáze knih:)
Mha jo, to jsem dceři říkala, ať mi to tam ten její kámoš kouká napsat! :D
K tomu stárnutí: Ségra byla na srazu z gymplu a povídá "Jako holky dobrý, ale ti kluci, hrozný". A shodou okolností jsem se druhý den u oběda bavila s kolegou, který byl taky na nějakým srazu a říkal "Kluci dobrý, ale ty holky snad za sebe poslaly svoje mámy". Takže asi tak...
![]()
slniecko :) to jo, že bych si to strčila na web, myslíš? Jako čtenáři nám píší? :D
ááááno!!!!
Nová výzva.

Sweet Potato
a ja sa trápim že prečo mi to nevychádza ![]()
Dneska jsem Alzheimer Queen. Rezervovala jsem si na prodejně knížku, ale to správný knihkupectví jsem trefila až na potřetí ![]()
![]()
Alzaheimer! tuhle jsem obehla všechny zásilkovny, které na sídlišti máme.
continuity já byla nedávno odnést balíky na vrácení přímo v obchodě (posílat si nechávám do boxu, když to jde). Po cestě zpět, že si ještě před domem vyzvednu balík z toho boxu. Ano, tentokrát byl v tom obchodě ![]()
![]()
continuity ty nemas appku zasilkovny? Vzdyt tam pisou, kde to je. I v mailech, ne? Byla bych bez toho ztracena, kupodivu ne vsechny eshopy nabizeji tu moji oblibenou, tam uz me znaji. Stejne tak v nejblizsich klinovych remenech.
Kokoska no já jsem si přeci byla jistá, kde to je. K čemu apka? ![]()
To je jako se čtením návodů.
Syn měl domácí úkol z angličtiny-napsat dopis učiteli (je to zároveň jejich třídní). Myslím, že je to velmi hezký počin (dělají to tuším 3-4x do roka), téma mají libovolné a učitel všem odepíše. Občas je to velmi osobní, pamatuju si, že dcera si mu stěžovala, jak těžký je přesun do JP a on jí odpověděl moc hezky....no tak k malému Garfikovi. Pro pochopení věci, vyučovací hodina trvá cca 50 minut, většinou během ní mají krátkou přestávku, nemají volno, ale dělají prostě něco volnějšího, třeba hrají hru a podobně.
Řežu se tady u toho smíchy. Formální stránka je perfektni "vážený pane....blbla, rozlouční a tak, všechno na 100%). Zato ten obsah....něco ve smyslu:
"Všimnul jsem si, že v poslední době děláme v hodinách málo přestávek. Počet se mi zdá opravdu malý (nepočítám skutečné přestávky). Pokud je to způsob, jakým chcete výuku vést, pak je to v pořádku a tento dopis tedy slouží jen k tomu, abychom si procvičili psaní dopisů. Pokud to ale má být skutečný dopis, rád bych Vás upozornil, že byste neměl ničit prastará pravidla naší třídy o počtu krátkých přestávek během hodiny. Je to velmi užitečná věc.
Doufám, že Vás tento dopis nenaštval, nebo se Vá nějak nedotknul, zvlášť když v době jeho čtení už může být problém dávno vyřešen a má stížnost bude bezpředmětná. Přeji Vám při čtení našich dopisů hodně štěstí, přestože si myslím, že je to trochu divný úkol.
S úctou...
P.S. Vím, že v poslední hodině jsme měli malou přestávku, ale napsaný dopis už nejde změnit, protože pero se nedá vygumovat a já bych si netroufl použít na dopis pro Vás tužku. Jediné co bych mohl udělat, je spálit celý tento dopis a začít znovu.
P.P.S. Poslední přestávka se mi opravdu líbila, zvláště to, že byla inspirována hrou vlkodlaků....
Trochu jsem se bála, ale dostal jedničku. ![]()
Garfie Garfík je číslo :) Tak já mu přeju co nejvíc vlkodlačích přestávek ;)
GarfieJe dobrej a napsal to moc hezky! Kolik dopisů prosím bude psát pán učitel?
Kan Ty jo, to přesně nevím....ale pokud vím, učí čtyři třídy, takže cca 80. Dělá to zhruba 3x ročně a odepisuje fakt osobně, reaguje na to, co děti píší, žádné "přes kopírák".
Garfie to je ale uzasny dopis! Takova smes ucty a detske uprimnosti, zaroven vycita a chvali a omlouva se, fakt mistrovske dilo! Vcetne upozorneni na prastara pravidla, to v Japonsku muselo zabodovat! ![]()
Garfie garfik je boží ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.