mitford sister tak to je hustý!
Čo vás dnes rozosmialo?
mitford sisterJežiš to je bohovske, to je neskutočné
mitford sister tak o tom jsem nikdy neslyšela. Díky, je to zajímavé!
mitford sister to je naprosto boží, nikdy jsem o tom neslyšela![]()
mitford sister wow, to som fakt netušila!!!
Před nějakou dobou jsem k těmhle "bone records" sledovala na YTB dokument a pamětníci vzpomínali, jak bylo pro překupníky praktické, že se "desky" daly ohýbat, schovat do rukávu a podobně. Mám známé, co jsou blázni do vinylů, takže podobné kuriozity nacházím.
mitford sisterWau, to je super zajímavý!!!
Žádám muže, aby vyzvedl objednávku v obchodě. Jsou na takovým zašitým místě, vysvětluju kde. A on Jo! Už vím, tam jsou hrozně neochotní, už jsem tam jednou byl. Tak si řekneme, jak je to hezký obchod, ale nebýt toho, že tam nakupujeme pro neteř, tak už tam nikdy nejdeme. Mám tam opakovaně stejnou zkušenost. Otevřu jejich stránky, udělám objednávku a tam kolonka Spropitné - projevte svou podporu týmu v obchodě
Mínusové částky to asi brát nebude, že? ![]()
notna :D:D Spropitné:D. Já se muže už od rana třikrát ptala, jestli byl na poště. Ještě jsem nedostala odpověď,dvakrát mi neodpověděl vůbec a potřetí jsem mu to říkala zašifrovaně, aby tomu děti nerozuměly, jestli se stavil v post office. Odpovědi mi bylo ,, a jo, ty jo, já jsem zapomněl, já mám dneska home office,,. Už na to kašlu, nejsou to podstatné dárky:D
Karja Třeba se to ještě zvrtne a na poštu dojde. Ráno jsem odepsala dva dárky, který jsou už týden na cestě a měla v plánu vytisknout dceři a synovci obrázky produktů s nějakým mottem, ať se těší na leden. A za chvíli mi zásilkovna u jednoho pípla, že doručí mezi 16-19hod. A za půl hodiny telefon, kurýr ze zásilkovny, že je před domem :-) A druhý balík asi před hodinou, že je v obchodě k vyzvednutí. Tak nakonec mám vše.
notna mně poslední balík taky dorazil dnes. Blbý megaknihy, zase jsem se nechala zlákat tím, že to stíhají. Teda stihli to, ale objednané to mám aspoň 14 dní, nedali vědět, že mají problém s jednou položkou, už jsem pomalu přestávala věřit. Ale byl tam dárek pro synovce až na pátek, takže nic, co by nešlo ještě vyřešit.
notna Ja nemám dárek k narozeninám pro dceru za tchýni. To jako mi v tom předvánočním marastu nějak vypadlo vypočítat, aby to vyšlo;-). Ale psal mi kamarád, že jede vecer do Kauflandu, jestli něco nechci, tak jdu asi projet leták:D
Karja hi hi, nam to taky faliruje. Tradicne se schazime u nas doma na Stedry vecer, byva nas tu kolem 10. S jidlem praci nemivam, kazdy ma svuj ukol. Nas ukol je priprava ryby. Toho se zhostil muz, ze jako brnkacka, ze objedna na Rohliku a ze nechape, co vsichni nadelame s temi nakupy. No tak hadejte, jakou polozku zapomnel. Ted vystresovane bezel k Bille, kde koupil predposledniho kapra, takoveho obra, ktereho nikdo nechtel. Ale pry tam skoro nikdo nebyl, pred nim stal uz jen Dalibor Janda, takze nadseni velike:)
Já se svým chronickým odkládáním všeho jsem si nechala jeden top dárek (lístky na Tubullar Bell) vyprodat ![]()
GatitaKdyžtak byste si zajeli k nám, útroby našeho mrazáku kapra vydají:D. Muž ještě i včera něco donesl, ale kapr to asi nebyl:D
Karja Jako, že vytáhnul z rybníka třeba botu?
brrrNějaká jiná ryba:DAsi štika. by byla v trojobalu taková tužší zato dietnejsi:D
Sweet Potato Jejda, to zamrzí. :-( Já nadělovala Erica Claptona a bylo to velké drama, protože prodej začal ve chvíli, kdy jsme odjížděli na Louskáčka, nakonec jsem to nějak uhrála, přihlásila se asi sedm minut po zahájení prodeje a pátek i sobota už byly kompletně vyprodané. Ale urvala jsem lístky aspoň na všední den. A stránky jen v japonštině, jméno chtěli napsat v hiraganě, no mazec, nejnáročnější dárek.
Včera mě rozveselil dokument na BBC "Iceland - a Women´s Paradise?"
Mluvili (mimo jiný) o tom, jak ve školkách probíhá v podstatě separace, holky a kluci zvlášť... což mě hodně překvapilo. Ale překvapení nebyl konec, zejména když ukazovali jak probíhají lekce pro holky a jak pro kluky.
Ty malý holčičky, drobný éterický blonďatý víly, venku tahaly a házely obrovský šutry a klády, větší snad než ony samy... a řvaly u toho, za frenetického potlesku a jásotu ostatních, jak tuři: Jsem silná! Jsem silná a dokážu to!
Načež střih, učebna plná chlapečků: česajících se navzájem... fénujících kamarádovi hlavu... provádějících jemnou komfortní masáž zad spolužákovi. Jo, a komplimenty se učili.
Kurnik tomu říkám gender equality ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články