Garfie kam na to ten kluk chodí? ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Garfiekdo je Taira? ![]()
To je volný verš, ne? ![]()
Tabea Taira je přeci jedlík kancelářských koníků. (Má slovo jedlík ženskou verzi?)
Taira sešívačky snědl čtyři.
Hú, hú, už s ním sanitka
Do špitálu míří
brrr tyjo, vůbec se nechytám. To je nějaká básnička nebo písnička? Google mi vyhodil, že Taira byl jeden se čtyř nejvlivnějších klanův Japonsku během období Heian. Tak aby z toho ještě nebyla nějaká urážka tradičního JP. ![]()
brrr no vidis, tvůj profi verš mě absolutně zmátl ![]()
Garfie ked ja som sa hrozne tešila na večierok ![]()

ziginka jestli to ten někdo myslí jako vtip, tak fakt výborný! Ovšem v opačném případě ![]()
ziginka "bez dárků" ![]()
Malenge V existenci opačného případu odmítám věřit!
Hledala jsem šaty a narazila na jedny, které se jmenují Trachea.
Japonská koupelna pro barbínu

Dneska jsem zpívala starší Holčičce vánoční písničku od Spiritual Kvintet a ta začína": " jaké divné světlo, z hůry na zem slétlo...."
Moje pevěcká produkce byla přerušená informaci :" babičto, to byl metelolit, co spadl. A zabil všechny dinosaury a ti už jsou v nebíčku....." Takže od Ježíška jsme se dostali k záhubě dinosaurů...![]()
clothilde
Ty děti jsou fakt roztomilé. Já si pamatuju, když jsem byla těhotná a dceři byly tři roky, tak se mě ptala, jestli se nám to miminko taky narodí, až se na obloze objeví velká hvězda....
mně vždycky "udělá den", když se dozvím něco, co jsem vůbec, ale vůbec netušila, nikdy by mě to nenapadlo, neodvodila bych si to z toho, co znám - prostě taková nečekaná přihrávka odnikud. tak včera jsem se celej den tetelila, protože ráno jsem se dozvěděla o existenci tzv. kostních gramodesek (bone records) nebo také roentgenizdat nebo "žebírka" (ribs). jde o v hloubi sojuzu samodomo/disidentsky vyráběné gramodesky z rentgenových snímků.
dám sem odkaz na image search, je tam hezky vidět ta rozmanitost - každej kus v podstatě originál. pokud by to někoho zajímalo, dá se pak klikat na jednotlivé odkazy
mitford sister to je dobrý! Díky za sdílení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články