barbucha ja teda doufam, ze v dospelosti si zena nebude myslet, ze zvladne vsechno, zatimco muz si na gauci bude delat manikuru.
Čo vás dnes rozosmialo?
Hehe.
Přišlo mi to taky kapku přehnaný, ale co já vim, třeba to bude fungovat... na tom Islandu jsou na tom tetiny fakt trochu líp - ačkoliv to neznamená že tam nemaj i azylový domy pro matky s dětma, co zažily domácí násilí a tak, je to furt a všude na světě. Jen ten průměrnej normální chlap se chová asi slušně... dtto ve Švédsku, to vidim na vlastní oči. Možná čoveče i líp, na tom Islandu mají asi větší problém s chlastem, z čehož pak logicky pramení to hnusný zacházení...
Ale jako jo, žádnej extrém neni dobrej.

Sedmá z devíti Haha. Si to překládá všechno, rozkaz zněl jasně! Ale to téma : Co to je, co hledáte,, mě zajímá.
Teď jsem tam našla nespatřeno![]()
brrrNějaká jiná ryba:DAsi štika. by byla v trojobalu taková tužší zato dietnejsi:D
Štika je náhodou moc dobrá!
Jo? Já ji snad nikdy nejedla, a teď to začalo hrozit - na tý zeťově nový chalupě je prej hroznejch štik v řece, Ukrajinci co mu tam kopali studnu prej tahali z vody jednu za druhou... tak se obávám že až se tam zas dostanu, bude nějaká každej den, zeť už koupil odpovídající náčiní
A do hospody daleko! ![]()
Budu muset splašit nějaký recepty asi!
barbucha No tak to musíš, jak to máš takto u nosu. Vykopávám recept: Žižkova štika. Bylo to i v telce někde.
Najdu si!
barbucha stika je dobra ryba. Na chate bude snadny ji udelat treba na grilu s bylinkama a citronem.
Jo, na ty grilovačky se už těším! Tam to jede furt - griluje se ve vnitrobloku, v parku... všude. Tak venku nad řekou to bude super.
barbucha jojo, Finove taky grilujou vsude. Ono to bude tim kratkym letem, je treba si ho uzit naplno.
Nevím jak ve Finsku, ale Švédsko má už skoro stejný počasí jak my (pokud nejsi hodně vysoko)... ale oni na tom Severu jsou jak posedlí čerstvým vzduchem odjakživa ![]()
barbucha jo? Tady taky byva v lete teplo, ale leto proste zacina pozdeji a konci driv. Ted jsem se koukala na fotky v mobilu a 10. kvetna jsou na stromech uplne male listecky, cerstve otevrene pupeny a kvetou tulipany a hyacinty. A teda teploty vetsinou nejdou pres 30, ale byva vlhko, takze pocitove vedro uz kdyz je pres 25 stupnu.
Friga Jo, vzpomínám na ten svůj jedinej pobyt ve Finsku v roce 1990, brigáda na farmě od 30. června do 2.září, na začátku se prakticky nesetmělo, v červenci horko, ale přeháňky několikrát za den, a a když jsem odjížděla, chladno a tma už v šest hodin.
mitford sister díky za ty "kostní desky", to jsem vůbec netušila, to je teda fakt velká zajímavost.
Iscato stmivani je pak hrozne brzo! A na jare zase naopak, clovek je vzdycky zmatenej, kolik je vlastne hodin. Ted se den uz prodluzuje taky o nekolik minut denne. Dnes uz u nas slunce zapadlo v 15:30! Coz je 15 minut pozdeji nez 20.12. A uz zacina i vychazet o trosku driv, ale porad skoro az v pul desaty. Ale svetlo je teda samozrejme celkove skoro o hodinu dyl, jak je slunce blizko obzoru
Friga Dnes uz u nas slunce zapadlo v 15:30! Coz je 15 minut pozdeji nez 20.12. A uz zacina i vychazet o trosku driv, ale porad skoro az v pul desaty
ja bych tam umrela![]()
Friga Existují u vás solárka? Prodávají se infrazářiče? Luminiscenční lampy? Víno? Rum?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články