Jos tak zákon hovoří jasně a pán by jinde platil nájem, tak moc nevím co reší dokud si to nedohodnou (u notáře) jinak. Ani tím manželstvím se nic změnit nemusí, pokud ona nebude chtít
Čo vás dnes rozosmialo?
rasaNori no tak to bude platit za ní on, ne? Bych teda čekala já.
rasaNori Nebojíš se, že ji/vás tu někdo pozná? Píšeš tu o vás hodně identifikovatelně.
Ty brďo, nechcela by som byť v koži švagrinej od rasa ![]()
Sweet Potato opravdu ne. Celá tahle část rodiny je anti internetová az je to s podivem.
rasaNori A lidé kolem tebe jsou taky antiinternetoví?
Jos Tohle se stalo už dvěma mým kamarádkám, ale opačně....jedna se přistěhovala k muži a jeho mámě, dům společně opravili, zvětšili (abych byla přesná, z velké části ho fyzicky postavil její tatínek), ale dům zůstal jeho. I v případě dědictví, nemluvě o rozvodu, na tom bude značně bitá, zvlášť když celý život vydělávala víc než on. Druhá postavila na pozemku manžela (dokonce ještě za svobodna přispěla na koupi, ale nějak to neřešili právně, bylo to těsně před svatbou). No a došlo na rozvod, cena pozemku vzrostla neuvěřitelně a on jí z něj nechce dát ani korunu.
Garfie já mám za to, že tohle se při dělení majetku zohledňuje, že barák je jeho po matce, ale ona dala dvě mega do rekonstrukce. Ale je to samozřejmě složitější než když je část napsaná rovnou na ní.
Při rozvodu asi ano, ale musí mít doložené účtenky-a kdo to má, že jo? A v případě dědictví je to asi úplně mimo, to jde prostě na části, v jejich případě, se třemi dětmi, by dostala jen čtvrtinu.
Evaevazohledňuje, ale jsou tam nějaké otázky ohledně vzrůstu hodnoty.
Takže jeden má barák řekněme v ceně dvě mega, druhý dvě v hotovosti, za 15 let ten dům má cenu 10 a ten, co dál ořechy dostane 2 mega. Kdyby to dál na sporák, je na tom líp.
Co jsem zahlédla byly n jaké rozsudky, co to řešily, ale bojím se, že to není běžná praxe.
rasaNori tak co pojedete za rok vsichni na Balt? Ze bys trumfla tu letosni dovolenou...
ty zlá!!!
Svedsko na predpis, to by se mi taky libilo! ![]()
Ale potvrzuju, uz davno rikam ze sem jezdim jak do lazni, zejmena dusevnich... ale vono se to projevuje i fyzicky - moje vlastni zkusenost: kdyz jdu kratce po prijezdu na testy, skace moje doktorka nadsenim!
Vono vic pohybu, zdravej vzduch a mnohem lepsi jidlo, do toho ty mily lidi a absolutne zadnej stres nikdy a nikde... nekde se to pak ukazat musi.
Ale chci to na pokladnu! ![]()
barbucha a taky nezapomeň, že tam nechlastáš!!! to si myslim, že bude zásadní ![]()
Hehe, to je fakt. I kdyz posledni dobou jsem se uz i odvazila dat si sklenicku, zet mi furt neco nuti... ale jen pianko, za damu! ![]()
barbucha Je to nádherná země, krásní a ochotní lidé, ale já si furt myslím, že svoboda a štěstí švédů, je dlážděna zákazy. Není tam zakázaná i prostituce? Ale mám z nich radost, jelikoš vlivem globálního oteplování se ukázalo, že mohou pěstovat révu. 150 hektarů vinic se rozrostlo o 50% Nevím teda jak moc je proveditelné vinobraní tam, hádám, že to nebude jak na Moravě, ale třeba chytnou slinu. :D
Nevim jak ty zakazy... prostituce uz vubec
Vono je to podle me spis tak, ze ty lidi tady, jako vis co, prisny luterani... proste presne vedej co se slusi a patri a nevahaj ti to pripomenout
nikdo se neodvazi vyhodit odpad do nespravnyho kontejneru... jezdit v moc spinavym aute... natoz treba predbehnout ve fronte. Kazdej ti ihned rad poradi jak to ma byt! Uz to vedi i maly haranti, jak je treba sporadane cekat na houpacky... ![]()
barbucha Jo já s tím souznim, klidně ať vyznávají svatou konvičku, hlavně ať je všude klid a pořádek. :D Ale je krásně vidět, že to uvědomění lidí vede přes disciplínu dodržovat pravidla. Což tady je úplná utopie.

Kan pokud vim, tak ve Svedsku neni zakazane sex prodavat, ale kupovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje