Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Sweet Potato
39945 příspěvků moje polička 28. zaří 2025 15:25

Tak Betty To se neochodí. Stejně jako Pilát z Kalibuku. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 28. zaří 2025 15:32
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. zaří 2025 16:28

Friga Jó, není problém poskytnout, ale nakoupit, špatně jsem to napsala. Prý se tento Švédský model bude zavádět i u Vas ve Finsku, nevíš?  Teď jsem někde četla, že i držení nebezpečných věcí je zakázané a prý do toho spadá i pepřák?  

Offline Friga
2047 příspěvků moje polička 28. zaří 2025 16:55

Kan to nevim, ze by to tu chteli zavadet. Co vim, tak se tu nad zakazem debatovalo, kdyz to zavadeli ve Svedsku, ale nakonec je z toho zakaz kuplirstvi (coz znamena i zakaz pronajmu prostoru na sexualni praci) a nakup od obeti obchodu s lidmi. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 28. zaří 2025 18:45

Friga Mně to přijde sympatický, sice lehce zneužitelný vůči tomu zákazníkovi, ale asi to problém řeší. Ale neznám podrobnosti.

Offline Friga
2047 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 12:44

Kan prijde ti sympaticky svedsky nebo finsky system? Nejsem si z tve odpovedi jista, ktery myslis. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 13:07

FrigaVlastně oba. Každý je jiný, ale oba usilují o potlačení prostituce.

Online Pinot Noir
29635 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 15:29

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 15:50

Offline jerry
11041 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 16:09

Pinot Noir euridike 

Jeden lepší než druhej. A vlastně to ani nejsou vtipy, ale fakta.

Offline Friga
2047 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 17:24

Kan ty jo, ja si myslim, ze to ve vysledku nic nepotlacuje. Jak je to ve Svedsku netusim, ale tady ta soucasna podoba zakona spis komplikuje situaci tem, kteri chteji dobrovolne delat tuhle praci. Treba nelegalnost pronajmu prostor a spoluprace dvou a vice osob pry zvysuji nebezpeci a ztezuji pripadne vyhledani pomoci. Naopak organizovany zlocin si cestu najde i nadale. Tohle trvdi ti, kteri to zkoumaji treba ze sociologickeho hlediska. Zrovna tenhle mesic se to docelo resilo ve vicero mediich, tak jsem v obraze

Offline barbucha blogger
35469 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 23:47
Reakce na Friga:

Kan pokud vim, tak ve Svedsku neni zakazane sex prodavat, ale kupovat. 

​Tomuhle asi nikdy nebudu rozumět. Když ten sex chceš - legálně! - prodat, tak můžeš... ale hergotfix komu?

Offline Friga
2047 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 11:30

barbucha v rozhovoru, ktery tady ted ve Finsku odstartoval debatu ohledne sexualni prace, bylo receno, ze ten svedsky model vychazi z predpokladu, ze sexualni praci nikdo nedela dobrovolne, ze je to vzdy obet. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 12:09

barbucha No pasáci nebudou mít co žrát.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 12:39

tak kuplirstvi je trestny cin i u nas, a nevsimla jsem si, ze by to nekomu vadilo

Friga to uplne neni pravda, znam i osoby co to delaji/ly dobrovolne (bez pasaka a bez nejake tizive zivotni situace, proste pro pekne prijmy. a taktez ty osoby ktere sluzbu konzumuji si dozajista nic nedelaji z toho, jestli to je legalni barbucha to by byl raj na zemi, kdyby nikdo nedelal to co je zakazane, ne

Offline Friga
2047 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 14:12

viktorka_od splavu ja jsem psala o tom, z jake myslenky nejspis vychazi ten svedsky zakaz nakupu sexu. To, ze jsou lidi, co prodavaji sex dobrovolne, je mi jasny. Stejne jako jsou lidi ochotny mit vztah ci uzavrit snatek pro penize, tak jsou lidi ochotny sex prodavat. 
U toho zakazu kuplirstvi je dle kritiku ve Finsku problem, ze pod to spada i pronajem prostor (pronajimatel muze byt souzen, i kdyz netusil, k cemu byl prostor vyuzivan) a spoluprace dvou a vice osob. Takze si treba dve zeny nemuzou jen tak nekde otevrit privat, kde budou pracovat obe v jinych pokojich a tim se na vzajem i hlidat. Pry to jen zvysuje rizika prace. 

Offline barbucha blogger
35469 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 16:42
Reakce na Friga:

barbucha v rozhovoru, ktery tady ted ve Finsku odstartoval debatu ohledne sexualni prace, bylo receno, ze ten svedsky model vychazi z predpokladu, ze sexualni praci nikdo nedela dobrovolne, ze je to vzdy obet. 

​To je ale mylnej předpoklad. A zákon špatnej... kriminalizuješ jen jednu stranu tý transakce, ale zároveň tím znemožňuješ tu činnost i straně druhý - přičemž ale nic nezakazuješ, jen ji chudinku chráníš!  Pitomej alibismus!

Offline Friga
2047 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 18:42

barbucha no jasne, ze to tak je. V rozhovoru ta pani prave rikala, ze je velmi rada, ze se jim tehdy podarilo zalobbovat natolik, ze ve Finsku tahle verze neprosla. Ze sice finska verze neni vhodna, ale neni to ta nejhorsi moznost. 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 19:47

Friga jo, tak ten privat s kamoskou napul mela jedna znama, to je asi u nas legalni. akorat pry jim to moc neneslo. je zdravotni sestra btw

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 20:10

barbucha a tak kuncoft nezaplati za sex, ale za masaz, za nejakou jako ze terapii, nebo da darek, vsak ona se cesta najde.