Nemůžu do stiznosti, tam je to velmi vážné. Vypověděli jsme nájemníky za opakovaně rušení nočního klidu, dokonce na ně někdo zavolal policii. Tak jsme měli štěstí, že to jakžtakž pochopili a nevěděli, že tam můžou zvostat a nic s tím nenadelame asi. Jak bývá běžná praxe, že.... Pochopili to jakžtakž, protože první termín vystěhování vyignorovali, na druhý to dali. Tak tam muž jel, vytocenej už, byt vyhulenej, ale nezničenej, oni ho ještě přemlouvali, že se jim tam líbí a rádi by tam zůstali a kdesi cosi. Tak muz teda šel obejít sousedy, omlouval se a tak, už to z něj začalo padat ten stres a najednou mu někdo říká ,,Ale pane Novák, podívejte se, oni se asi nevystehovali definitivně...,, a oni měli x kusu nábytku venku před domem pod stromama. Sambo říkal, že už byl na svihnuti, tak to tam asi dva tři dny leželo, nikdo na jeho apel o odvezeni nereagoval, do toho mu sousedi posilali MMSky, jak tam ten tabor vypada, jako fakt sileny. tak se poradil na městské policii, kde mu poradili, to urychleně odklidit, že případná pokuta by mohla jít i za ním. Tak tam radsi hned pak jel s karou za auto a mým tatou, a můj taťka říká, ,,tak vidíš to, bydleli tu dva roky a už měněj nabytek,,...
Doma se celej dezinfikoval, a vetra auto s teetree oilem, protoze i hodina převozu tech věci mu to tam celé kontaminovala zatuchlinou...A já jen doufám, že ze mě nebude nikdo vymáhat svůj starej zatuchlej gauč.