Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Lenka22
2602 příspěvků moje polička 06. října 2025 10:13

Garfie to bych chtěla někdy zažít, jak Japonci cukají koutky, ale nemůže se zasmát, protože je to moc:-)

Ba ne, ono to je dost obtížný v cizím jazyce vtipkovat, předpokládám, že s Japoncem anglicky? Hlavně se to asi může ztratit v překladu. Kdybys někdy měla příklad, tak nám ho zapiš (do japonského vláka).

Offline Garfie
28253 příspěvků moje polička 06. října 2025 11:36

Lenka22 Tak ono všechno založené na ironii, sarkasmu, černý humor, takové to glosátorství...to všechno, co je tak blízké našemu naturelu, je jim dost cizí. :-)

Třeba teď jsme plánovali nějakou hospodu s rodiči, byly jsme tři organizátorky. Japonky prosazovaly "party menu", což znamená, že jdeš do hospody na dvě hodiny, máš třeba neomezené pití a nějaké jídlo k tomu. Je to dost obvyklý způsob v Japonsku ve větší skupině. Já byla proti, měla jsem nějaké argumenty...a Japonky že co když zůstane na konci sekera? A já "no tak naše třídní učitelka dostane jen malý levný dárek k Vánocům" (protože spravujeme i třídní fond, ze kterého se kupují vánoční dárky pro učitele). No a ony v tomhle případě tak nějak tápou, jestli vtipkuju nebo ne....a podobných historek mám hromady. 

Online Karja
44223 příspěvků moje polička 11. října 2025 21:29

Nemůžu do stiznosti, tam je to velmi vážné. Vypověděli jsme nájemníky za opakovaně rušení nočního klidu, dokonce na ně někdo zavolal policii. Tak jsme měli štěstí, že to jakžtakž pochopili a nevěděli, že tam můžou zvostat a nic s tím nenadelame asi. Jak bývá běžná praxe, že.... Pochopili to jakžtakž, protože první termín vystěhování vyignorovali, na druhý to dali. Tak tam muž jel, vytocenej už, byt vyhulenej, ale nezničenej, oni ho ještě přemlouvali, že se jim tam líbí a rádi by tam zůstali a kdesi cosi. Tak muz teda šel obejít sousedy, omlouval se a tak, už to z něj začalo padat ten stres a najednou mu někdo říká ,,Ale pane Novák, podívejte se, oni se asi nevystehovali definitivně...,, a oni měli x kusu nábytku venku před domem pod stromama. Sambo říkal, že už byl na svihnuti, tak to tam asi dva tři dny leželo, nikdo na jeho apel o odvezeni nereagoval, do toho mu sousedi posilali MMSky, jak tam ten tabor vypada, jako fakt sileny. tak se poradil na městské policii, kde mu poradili, to urychleně odklidit, že případná pokuta by mohla jít i za ním. Tak tam radsi hned pak jel s karou za auto a mým tatou, a můj taťka říká, ,,tak vidíš to, bydleli tu dva roky a už měněj nabytek,,...

Doma se celej dezinfikoval, a vetra auto s teetree oilem, protoze i hodina převozu tech věci mu to tam celé kontaminovala zatuchlinou...A já jen doufám, že ze mě nebude nikdo vymáhat svůj starej zatuchlej gauč. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2025 22:17

Karja pěkný teda!

Offline DruI
5507 příspěvků moje polička 11. října 2025 22:23

Karja Tohle je taky stížnost na prd tak snad se to tímhle uzavřelo a příště najdete spořádanější nájemníky, kteří vám k oboustranné spokojenosti vydrží dlouhá a dlouhá léta.

Online Karja
44223 příspěvků moje polička 11. října 2025 22:40

DruI

Jo, tak hlavně že šli relativně v klidu pryč, podle mě nemuseli teda. Hlavně je to blbý, je to malej cinzak sporadanejch lidi, co tam bydlej roky, asi si tam teď chvíli užili, tak to nás mrzí dvojnásob, ale nechápu, že si nestěžovali hned, teď když z nich lezly ty příhody...měli při první prilezitosti zhavit telefon a obeznámit nás a ne toto trpět ve společných prostorách.

Offline DruI
5507 příspěvků moje polička 11. října 2025 22:47

Karja Ono těm spořádanejm lidem chvíli trvá, než jim dojde, že by si mohli i stěžovat. Oni holt nejdřív nevěří vlastním očím.

Offline Tabea
7874 příspěvků moje polička 14. října 2025 18:29

Ani je rozesmálo, ale pobavilo mě, že se mi v poslední době zhoršily oči tak, že bych užila brýle na dálku i na blízko. Na čtení zatím kašlu, pořídím jen na dálku do auta. Nedávno jsem se tu dočetla, jak je lehká krátkozrakost v pokročilejším věku výhodná, protože kompenzuje vetchozrakost. No tak ne, no.
Každopádně na střední vzdálenost (PC) vidím skvěle, takže asi znamení, že mám dřepět u kompu a dál nic. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 18. října 2025 21:02

Nalila jsem si deci bílého vína. Zdálo se mi nějak megasladké. Byl to bezový sirup

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2025 21:08
Offline Sweet Potato
39944 příspěvků moje polička 18. října 2025 21:21

bublifuk Na sraví! 

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 21. října 2025 20:09

Roku 1179 zemřela Hildegarda z Bingenu. Už během pohřbu byli zázrakem uzdravení dva nemocní, takže se během následujícího roku do jejího kláštera stahovali nemocní, chudí a jiní prosebníci a narušovali provoz zařízení a klid jeptišek natolik, že musel přijet mohučský arcibiskup a Hildegardě posmrtně nakázat, ať už s těmi zázraky přestane

A ona poslechla!

Offline Tabea
7874 příspěvků moje polička 21. října 2025 20:33

dzizisketa nojo, biskup byl vyšší šarže.

Ja se teď učila na písemku o Františkovi z Assisi a myslím, že ho dost lidí muselo mít za blázna. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2025 20:33

Kupovala jsem pouze dvě věci - víno a dětské křupky

Offline eM
1729 příspěvků moje polička 21. října 2025 20:36

Evaeva Tak to mate dobre zasobenou vinoteku. Nebo zdravou výživu?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2025 21:20

eMAlbert

Offline Sweet Potato
39944 příspěvků moje polička 21. října 2025 22:03

dzizisketa

Pořádek musí bejt!

Offline Garfie
28253 příspěvků moje polička 22. října 2025 00:18

bublifuk To mi připomnělo, jak si můj tatínech chtěl naopak nalít bezový sirup a místo toho použil ocet, pěkně v osmdesátkách, ten nejhnusnější.

Offline dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 22. října 2025 14:05

Vtipný telefonní hovor, omyl. 

Zvednu volání z neznámého čísla a představím se příjmením. Starší pán na drátě se představí tím samým (mužskou formou)! Tak já na to zmateně cože? A on to zopakuje a že hledá paní XY. Povidám, že to má špatné číslo, že u telefonu jsem já a zopakuju příjmení. Uklikl se v poslední číslici, ale aspoň jsme se zasmáli.

Online Kokoska
34405 příspěvků moje polička 23. října 2025 13:07

Holky by nemely nosit kratkou bundicku s telovyma kozenkovyma leginama. Fakt jsem na ni par vterin trestila oci a premyslela, jestli ma nejak omylem zahrnutou sukni nebo se vsadila, ze na autobus prijde naha