rasaNori proboha
Čo vás dnes rozosmialo?
711990 mě by strašně zajímalo, jak mini uplatit tu nasi hypotéku, protoze v bingu nebyl pokles příjmu z důvodu těhotenství...jako ja ten byt už odepsala, ale tuhle mentalitu fakt nechapu
rasaNori tak třeba jí to bude platit ten muž, asi spolu ted budou bydlet a bydlení finančně zajistí snad on po dobu mateřské. Jako je to blbý, ale třeba to bude dobrý. Jedna moje známá taky si hrozně rychle upletla dítě s novým partnerem, dvě děti školkového věku z prvního manželství. Ale vyšlo jim to, ten nový je starostlivý táta, i o ty starší se moc hezky stará, všechny ty školní, kroužkový logistiky vede s ní, hezky o nich mluví, přestěhovali se do domu, je to její životní bingo takový. Tak snad to vyjde takhle i švagrový a budete mít celá rodina klid:)
rasaNori hele vis jak to je, nejhorsi ksefty jsou s rodinou. Jinak svagrovou naprosto nechapu, jako svatbu v poblouzneni hormonu bych pochopila, to se da vzit zpatky, ale dite...
Karja tak otazka je, jestli pan uz taky nema nejake financni zavazky, alimenty atak.
monis Tak určitě, ale upřímně variantu těhotenství s někým, kdo nemá ani na nájem vůbec nepřipouštim:D
rasaNori Veri, ze se radi postarate i o dalsi dite
rodina proste!
Karja ty jsi optimista. Byt jim, tak platim jen v pripade podilu na vlastnictvi. Dve male deti, tehotenstvi, cizi byt na hypo a nastvana puvodni rodina. To muze byt jeste vesele. A mit na najem...tak treba ma vlastni pres 20 tis, alimenty a jeste tohle. Ale treba byla ta svagrova prozretelna a nabrnkla si reditele firmy ![]()
rasaNori to je vas byt, jako napsana hypo na vas? No potes...
rasaNori Jsem si říkala, proč tě vzrušuje těhotenství švagrové. Jestli má u vás hypo, tak to už chápu. Ale jak píše Karja třeba to bude v pohodě. Takovejch je, co jim to vyšlo napodruhé. A mě i přijde, že dost často se v tom druhém vztahu s dítětem neotálí a nečeká jako v tom prvním. Mám v okolí i případy, kdy dítě po narození bylo úředně toho prvního manžela :-)
JosTak nepředpokládám, že si bude držet dvě bydlení s novou rodinou, třeba pujdou k němu a bude klid:D.
Já jsem teda kalkulovala, že ona je tam v klasickém najmu, ale vlastně asi ne, ona předpokládá, že ten byt zaplatí a bude její, jen jí banka nedala hypo, že?
tuhle mentalitu fakt nechapu
A to je asi tak jediny, co s tim muzes delat. Blby je, jestli mezi sebou mate nejake financni zavazky, tedy ona k vam, ale jinak je to jen a pouze jeji vec.
Jedna moje kamarádka si koupila byt, má ho napsaný na sebe, přítel jí platí pulku hypo ted se berou, ale v tom právním vztahu k tomu bytu se prý nic měnit nebude, i ona pujde na mateřskou, takže on to převezme po ten čas celý. Jako i takový lidi jsou, já jí říkám, hele to mi nepřijde dobrý s tímhle vstupovat do manželství, ale ona to vidí jinak a ten její partner to asi nevidí? Osobně žádnej takovej případ neznám a když už, tak blbý jsou ty ženský, ale ty to většinou aspon fakticky neplatěj,platěj ty vedlejší výdaje domácnosti.
Ségra měla taky s druhým partnerem dítě snad po roce a půl. Chtěli ještě společné, ji už bylo 40.... Jsou spolu už déle než s prvním manželem, tak to může klapnout i tady.
Jos tak pokud je byt na katastru psany na rasu, tak to je jeste ta lepsi varianta. Pokud je na svagrovou, tak bych mela obavy, aby budouci pan otec nechtel ten podil...
Byt je psaný 2/3 na nas, 1/3 svagrova. My ho platili hotově, takže ona splácí jakoby hypo nám, banka by ji nic nedala. Už tak ty splátky měla na krev, jak si to představuje dal netuším. A jsou spolu 3 měsíce...
rasaNori Třeba si nechá vyplatit ten už zaplacený podíl a půjde bydlet k pánovi, když je takový ranař. Ale to asi ne, co?
Ale držím švagrové palce, ať jí to vyjde.
notna nene, pán už je pěkně nastěhovaný u ní:D
rasaNori Tak snad to finančně utáhnou a splátky vám budou chodit.
Karja Jj, mame malo informaci
.
Moje svagrova ma dum na hypo, na pozemku rodicu (takze uz jejim) a partnera si nasla az kdyz uz bydlela. Maji rocni dite a to bydleni zustane naveky jeji, i kdyz asi skorosvagr urcite neco plati. Ale zase...zatim si ji nevzal, je rozvedeny a asi se trochu boji. On tim teda docela trpi, minule jsme probirali nejake veci s bydlenim a byl takovy trochu jedovatejsi.
rasaNori a mate nejakou najemni smlouvu nebo to nejak osetrene? To je takova blba situace, kor v rodine no. Ranari to teda jsou. U vas je to vubec nejake turbulentni na telenovelu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje