Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2026 20:18

continuity já si třeba pamatuju i některé spolužáky z gymplu, ale u dětí si občas nejsem jistá, hlavně ty roky mi nějak nejdou do hlavy. Rodná čísla neumím, akorát svoje. Na ty je expert naše mamka, svých dětí zná nazpaměť.

Tabea noo, to jde za tebou, bych řekla

Offline Karja
43678 příspěvků moje polička 01. února 2026 20:44

Dneska jsme s mužem dělali stěrku. Míchal tu hmoty tou míchačkou, co je na vrtacce a pak mi to podal, ať to někam opřu a jak mi to podal tak jsem to mimoděk zase spustila a ať jsem uvolňovala stisk kde jsem chtěla,tak to prostě pořád běželo a to co jsme míchali se všude rozstrikavalo po celé místnosti...a nešlo s tím nic, pak se do toho motal igelit a prostě furt to bezelo, děti křičely, pak brečely, já se tlemila a křičela a muž křičel a nadával. Z toho jsem usoudila, že ani ty mužské reakce nejsou zrovna dvakrát rychle, protože místo toho aby to vytáhl ze zásuvky, tak vystřílel par vět nadávek. No nahodila jsem všechny a jako závěrečnou třešničku dcera prohlásila...,,tak tohle si musím zapsat do deníku,,. A fakt to tam má i s obrázkem:D....

Offline Manuka
636 příspěvků moje polička 01. února 2026 22:04

Karja promiň ale....

Offline DruI
5399 příspěvků moje polička 01. února 2026 22:11

Karja Dobře to holka dělá, alespoň má důkaz až se to za pár let budete pokoušet zatloukat

Offline Karja
43678 příspěvků moje polička 01. února 2026 23:00

Manuka No ano, živit bychom se tím nemohli. Ale mému taťkovi se prý tohle taky už stalo, takže je to určitě tou technikou.. 

Celá ta akce kterou jsem si smyslela samozřejmě já, se táhne už tři dny....a já nevím, nějak nemůžu říct, že je to pěkný vlastně:D:D Hahahaha. To se sambo nikdy nesmí dozvědět. 

Offline Manuka
636 příspěvků moje polička 01. února 2026 23:23

Karja ty to umíš tak popsat že i taková katastrofa zní mile. A tuším že tvoje dcerka půjde ve tvých stopách

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 02. února 2026 09:42

Tabea Já jsem shodou okolností podepisovala všechny smlouvy související s nástupem do práce na svoje narozeniny, což vedlo k tomu, že jak jsem začla psát to svoje datum 5.1., tak už jsem to pak automaticky dospala na 1977 a musela jsem to  pak na pár místech přepisovat :-D.

Offline Potrefenáhusa
38160 příspěvků moje polička 02. února 2026 15:39

Evaeva já si pamatuju u starší rodný číslo i čas narození a u chudinky mladší už jsem se musela jit podívat do prukazky, kterej den se narodila

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2026 16:19

Potrefenáhusa já si pamatuju čas i den v týdnu, to vím naprosto bezpečně. Ale to je mi jaksi k prdu, že

Offline Tabea
7593 příspěvků moje polička 02. února 2026 17:44

Zina to by se mi stalo natuty taky

Offline Karja
43678 příspěvků moje polička 02. února 2026 22:49

ManukaBohužel se z toho vyklubala katastrofa i vzhledove, ale měli jsme z toho s mužem dneska fakt záchvaty smíchu, jak jsme mohli spáchat něco tak hnusnyho....vyšla z toho taková ta retro malba, jak se dělala taková ta batika mořskou houbou...takže jsem to dneska celý odpoledne znovu předělávala a jako nevím, určitě je to lepší, ale jak to bude vypadat po zaschnutí a za denního světla...Míchala jsem to už radši ručně teda:D. To byl zas jednou nápad:D:D

Offline Manuka
636 příspěvků moje polička 03. února 2026 08:24

Karja budete mít úsměvnou vzpomínku.
U manžela ve firmě teď řeší, jak si jeden řemeslník udělal tužkou značky na pohledovém betonu v novém luxusním interieru. Začalo to nevinně jenže on to začal opravovat, gumovat, vymývat a nakonec na to vzal brusku. Pak se chudák zhroutil a se slzami v očích se šel přiznat manželovi. Firma platí zaměstnancům "pojistku na blbost" takže je to v procesu profesionální opravy. Akorát kluk teď dostal přezdívku Mr. Bean, protože to bylo jak slavná scéna z "Whistlerovou matkou"

Offline 711990
18266 příspěvků moje polička 03. února 2026 08:31

Zina to se nam stalo ted u zapisu, ze pani ucitelka vsude vyplnila omylem svuj rok narozeni, protoze mela narozeniny

Offline Pinot Noir
29327 příspěvků moje polička 03. února 2026 08:34

Manuka ježiš, chudák, mně je ho líto

Offline Manuka
636 příspěvků moje polička 03. února 2026 08:51

Pinot Noir taky je nám ho líto. Je to jinak moc šikovný kluk jen měl asi zatmění nebo co. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. února 2026 09:12

Manuka to je fakt jak z filmu. Chudák

Offline Karja
43678 příspěvků moje polička 03. února 2026 10:16

Manuka To je horor, to je taková blbost no, takovej den blbec dokáže toto vytvořit:D

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 03. února 2026 20:40

Dite (moje) si hraje s ditetem (svym) aneb poznej serial :))

Offline DruI
5399 příspěvků moje polička 03. února 2026 20:53

moora Ale teda Carterová by měla být blondýna!

Offline Aranel
6304 příspěvků moje polička 03. února 2026 20:57