Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 18. ledna 2026 10:09

DruI no jo, tady je vidět, co si můžeš dovolit v obci s takovým jménem (aneb nomen omen)

Offline Lenka22
2602 příspěvků moje polička 18. ledna 2026 10:12

Ty hlášky mrňat na zpěv me fakt rozesmály, obzvlášť chia děcko bylo vtipný. Vzpomínám si, že i moje děti odmítaly můj zpěv, už je to hodně dávno. Zřejmě je to nějaká atavistická obrana jdoucí napříč generacemi. Přece nezpiváme tak špatně, že jo....

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 18. ledna 2026 10:22

Samantha

A jmenuje se Incitatus.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 18. ledna 2026 13:21

Sweet Potato ale to by mel byt spis senatorem? I kdyz nejak se zacit musi

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 18. ledna 2026 14:13

Kokoska Pěkně od píky.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 19. ledna 2026 10:12

Dnes mi prišel ručně psaný dopis. A poslali mi ho jehovisti:D:D. Ještě jsem to zkoumala, ale je to fakt v ruce, na stránku! Tomu říkám zápal pro věc.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 19. ledna 2026 10:23

Karja - tak u nás to teda odfákli - my sme dostali písaný na stroji

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 21. ledna 2026 10:18

Karja Jehovistům minule otevřel manžel a prý se ptali po mně, protože nabyli dojmu, že mluvím japonsky lépe než on! Jenom proto, že jsem je velmi kultivovanou japonštinou odbyla, že nemám zrovna vůbec čas.

Dneska mě pobavila dcera, prý ji zastavil ředitel a ptal se jí, jestli by jí nevadilo, kdyby ji zítra škola nafotila na nějaké propagační materiály. A když jsem se ptala, proč zrovna ji, tak prý "no asi proto, že jsem jediná v našem ročníku jediná bílá..."

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 21. ledna 2026 11:09
Reakce na Karja:

Dnes mi prišel ručně psaný dopis. A poslali mi ho jehovisti:D:D. Ještě jsem to zkoumala, ale je to fakt v ruce, na stránku! Tomu říkám zápal pro věc.

​to už se mi taky stalo! Vůbec jsem nechápala, kde vzali moje křestní jméno. Je to už pár let, myslím, že mi ho někdo hodil do schránky, že to přes poštu nešlo. Tak třeba kupujou kontakty z internetu.

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 17:48

Honím syna jít si trénovat houslový a basový klíč, příští týden chci, aby si ve škole napsal písemku z hudebky. (Můžou si téma sami nastudovat a zvolit, kdy napíšou písemku.) Nechce se mu, tak říkám: "Dělej, potřebuješ si nahnat známku na pololetí písemkami, zpěvem si to nevylepšíš. Jakou máš vůbec známku ze zpěvu?". A on: "Ze zpěvu? Proč bych měl mít známku ze zpěvu? "

Částečně pobavilo a částečně potěšilo. Za mě na nižším gymplu známka ze zpěvu (na začátku roku za doprovodu klavíru) rovnala se známce z hudebky. 

Offline Myrtila
5190 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 18:20

Dneska mě pobavil manžel, slyším, jak říká staršímu synovi, jestli ví, ve kterém roce se narodil, že to mají vědět do školky. Syn nevěděl, tak mu začal napovídat "dva tisíce dvacet... nebo dvacet jedna? Nebo dvacet?" To už jsem se smála nahlas, tak z muže vypadlo datum a "vím přece, ne", tak rok netrefil o jeden, den tam dal narození mladšího, akorát ten měsíc trefil - mají ho se synem stejný

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 18:39

Myrtila muj muz to bere ve vztahu k jinym udalostem. Nebyla jsem si jista, kolik je jeho vnukovi. Pry se narodil v roce, kdy si muz kupoval posledni auto, takze klukovi bude 12

Ja si u tech "nevlastnich" pamatuju mesic a den, s rokem to mam jako tvuj muz.

Offline Myrtila
5190 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 18:41

Kokoska Tak ještěže ta auta nemění tak často

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 18:43

Myrtila ja letos hlásila dceru do novýho sportovního oddílu (na sportovní gymnastiku). Paní z kanceláře mi volala zpátky, že jestli je dceři fakt jeden rok...

Ten první formulář jsem podepsala jen čtyřikrát, u jednoho okýnka jsem zapomněla. Podruhé jsem zmatlala věk. Paní si asi říkala, co se jim to tam hlásí za materiál.

Offline Myrtila
5190 příspěvků moje polička 31. ledna 2026 20:13

Tabea Tak to si ale taky dovedu představit, že zrovna do lejster ty datumy vyplním špatně

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. ledna 2026 21:46

Já si pamatuju akorát rok narození prvního, další odpočítávám

Offline Vari
2187 příspěvků moje polička 01. února 2026 12:42

Evaeva Ja jsem na data taky marná, jsem rada, ze deti maji stejny datum narození, určitě bych si to pletla :-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2026 13:54

Vari s daty je to u nás jednoduchý, jeden syn je dva dny po švagrové a druhý na moji ségru. Akorát mimino si teda pamatovat musím

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 01. února 2026 20:01

Data narození celý třídy a většiny deti kamarádu z party, které vidí 3x ročně, si pamatuje mladší. Ta je schopna jet po měsících a vyjmenovávat to postupně: V lednu je 5. Ema, pak 7. Viki a pak nic, až 30. Vojtěch. Květen dobrý, to má téměř každý den někdo něco. 

Já na ty data opravdu nejsem, pamatuji si radši rovnou rodná čísla celé rodiny, to člověk potřebuje častěji a i to datum z toho odvodím. 

Offline Tabea
7872 příspěvků moje polička 01. února 2026 20:02

Evaeva u nás je to s daty taky jednoduchý. První ma den + mesic =rok, druhá stejný princip přetáhla o dvě minuty. Ale stejně se chybička vloudí.